Technology ’n’ Trends konferencija
Dešavanja

Technology ’n’ Trends konferencija

Četvrtak, 06.04.2017 u 13:30

Technology ’n’ Trends je trodnevna konferencija organizovana kao serija predavanja kroz koje bi kompanije učesnice, lideri modernih tehnologija, predstavile svoj način poslovanja i oblasti kojima se bave.

Ovim programom cilj je da se studentima omogući da na vreme počnu da se usavršavaju u skladu sa vodećim trendovima i tehnologijama, kao i da se zainteresuju za nove oblasti tehnologija. Kroz predavanja i praktične radionice mogu da steknu nova, i dopune dosadašnja znanja, čuju dosta zanimljivosti iz sveta inovacija, ali i da se upoznaju sa načinom rada kompanija i onim što će se od njih kao zaposlenih jednoga dana očekivati. Takođe, okupljanje i povezivanje studenata sa kompanijama može pospešiti njihovu dalju saradnju, jer obe strane imaju priliku da se predstave na najbolji način.

Prvi T’n’T je bio 2012. godine i od tog trenutka preko 500 studenata i srednjoškolaca je posetilo ove konferencije, što samo dokazuje želju mladih za novim saznanjima i želju za napredovanjem u društvu.

Ovogodišnji T’n’T će se održati 6. i 7. aprila na Elektronskom fakultetu i ove godine je tema Razvoj igara što će nesumljivo privući dosta mladih ljudi koji vole da se zabave u virtuelnom svetu. Puno predavanja, radionica, zanimljivih stvari, druženja i nagrada.

Predavanja koja vas očekuju:

Microsoft - Simulacije čestica u video igrama

O doprinosu fizike u realističnosti i atraktivnosti video igara saznaćete od članova Havok tima u Beogradu, koji trenutno rade na novom particle sistemu u jednom od najpoznatijih simulatora fizike u video igrama.

Miloš Dinić - Gaming Revolucija

Kada je sve počelo I kakve promene su nastale u svetu gaminga? Šta je eSport I kako funkcioniše? Uticaj gaming na korisnike I potrošače.

Peaksel - Marketing video igara za mobilne platforme

Koji su to marketinški koraci koje treba preduzeti pre i nakon objavljivanja igrice kako bi ona dostigla željeni uspeh?

Peaksel takmičenje:

Takmičenje u generisanju ideja za video igrice  - KREATIVNI IZAZOV

 Agenda, kao i prijave za radionice i takmičenja se nalaze na sajtu 6. T’n’T –a.

http://sicef.info/tnt6/

Učesnici dosadašnjih konferencija T’n’T –a su bile neke od najpoznatijih svetskih i srpskih IT kompanija kao što su Microsoft, Nordeus, Limundo, Webelinx…


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška

Slika: Astronaut sa laptopom
Neko reče da naš newsletter nije spam i da ima dušu.
U pravu je.

Prijava na newsletter

Želim da mi stiže HelloWorld newsletter (koji je zanimljiviji od ovih dosadnih ali neophodnih GDPR saglasnosti). Takođe znam da se u svom nalogu mogu odjaviti u bilo kom trenutku.