TEDxBelgrade 2020 “Shape the world of tomorrow”

TEDxBelgrade 2020 “Shape the world of tomorrow”

Peto izdanje TEDxBelgrade konferencije se vraća u našu prestonicu! U ovoj godini vas očekuje još jedno izdanje TEDxBelgrade 2020 konferencije, ovog puta sa temom “Shape the world of tomorrow”.

Konferencija će se održati 28. marta 2020. godine u Narodnoj biblioteci Srbije, a više informacija o tome kako da dođete do svoje ulaznice možete pronaći na sajtu tedxbelgrade.com.

U svetu koji se neprestano menja teško je predvideti buduće trendove, revolucionarne tehnologije, kao i razvoj međuljudskih odnosa. Koje će veštine biti tražene? Kojim poslovima ćemo se baviti? Kojim tokom će se razvijati interakcija među ljudima? Koja će biti uloga kulture i umetnosti u našim životima? Na ova i mnoga druga pitanja ćete dobiti odgovor na TEDxBelgrade 2020!

Koncept TED konferencije nastao je davne 1984. kada su se tri teme: tehnologija, zabava i dizajn (engl. Technology, Entertainement, Design) spojile na jednom događaju, dok danas TED konferencije pokrivaju mnogo širi opseg tema. Ideja je da TED, kao neprofitna organizacija, kreira zajednicu koja će okupiti mnoge ljude iz različitih disciplina i kultura sa jednom vizijom, a to je širenje ideja. Kako bi se duh TED-a preneo i vizija širila, kreirani su TEDx događaji, koji za cilj imaju kreiranje TED iskustva u manjim zajednicama. 

Peta edicija ovog događaja u našem gradu je TEDxBelgrade 2020 “Shape the world of tomorrow”, koja će se organizovati 28. marta u Narodnoj biblioteci Srbije. U okviru dvanaest govora imaćete priliku da čujete nešto više o tome kako određene oblasti i discipline utiču na našu budućnost i kako zajedno možemo učestvovati u njenom kreiranju. Govornici će biti stručnjaci iz oblasti kao što su nauka, tehnologija, preduzetništvo i umetnost, koji su svojim radom ostavili trag u zajednici i sa vama će podeliti svoje jedinstvene ideje.          

Kako biste saznali više o događaju i govornicima, pratite TEDxBelgrade 2020 na društvenim mrežama i sajt sa informacijama tedxbelgrade.com

(2 osobe su glasale, prosečna ocena: 3)

1 komentar

  1. Marija
    Marija januar 15, 2020 u 10:43 · Odgovori

    Sajt im ne radi, a link je postavljen. Ne moze se doci do vise informacija.

Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija