TEDxBelgrade 2020 “Shape the world of tomorrow”
Dešavanja

TEDxBelgrade 2020 “Shape the world of tomorrow”

Subota, 28.03.2020

Peto izdanje TEDxBelgrade konferencije se vraća u našu prestonicu! U ovoj godini vas očekuje još jedno izdanje TEDxBelgrade 2020 konferencije, ovog puta sa temom “Shape the world of tomorrow”.

Konferencija će se održati 28. marta 2020. godine u Narodnoj biblioteci Srbije, a više informacija o tome kako da dođete do svoje ulaznice možete pronaći na sajtu tedxbelgrade.com.

U svetu koji se neprestano menja teško je predvideti buduće trendove, revolucionarne tehnologije, kao i razvoj međuljudskih odnosa. Koje će veštine biti tražene? Kojim poslovima ćemo se baviti? Kojim tokom će se razvijati interakcija među ljudima? Koja će biti uloga kulture i umetnosti u našim životima? Na ova i mnoga druga pitanja ćete dobiti odgovor na TEDxBelgrade 2020!

Koncept TED konferencije nastao je davne 1984. kada su se tri teme: tehnologija, zabava i dizajn (engl. Technology, Entertainement, Design) spojile na jednom događaju, dok danas TED konferencije pokrivaju mnogo širi opseg tema. Ideja je da TED, kao neprofitna organizacija, kreira zajednicu koja će okupiti mnoge ljude iz različitih disciplina i kultura sa jednom vizijom, a to je širenje ideja. Kako bi se duh TED-a preneo i vizija širila, kreirani su TEDx događaji, koji za cilj imaju kreiranje TED iskustva u manjim zajednicama. 

Peta edicija ovog događaja u našem gradu je TEDxBelgrade 2020 “Shape the world of tomorrow”, koja će se organizovati 28. marta u Narodnoj biblioteci Srbije. U okviru dvanaest govora imaćete priliku da čujete nešto više o tome kako određene oblasti i discipline utiču na našu budućnost i kako zajedno možemo učestvovati u njenom kreiranju. Govornici će biti stručnjaci iz oblasti kao što su nauka, tehnologija, preduzetništvo i umetnost, koji su svojim radom ostavili trag u zajednici i sa vama će podeliti svoje jedinstvene ideje.          

Kako biste saznali više o događaju i govornicima, pratite TEDxBelgrade 2020 na društvenim mrežama i sajt sa informacijama tedxbelgrade.com


(2 osobe su glasale, prosečna ocena: 3)

Preporuči događaj


1 komentar

  1. Marija
    Marija januar 15, 2020 u 10:43 · Odgovori

    Sajt im ne radi, a link je postavljen. Ne moze se doci do vise informacija.

Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška

Slika: Astronaut sa laptopom
Neko reče da naš newsletter nije spam i da ima dušu.
U pravu je.

Prijava na newsletter

Želim da mi stiže HelloWorld newsletter (koji je zanimljiviji od ovih dosadnih ali neophodnih GDPR saglasnosti). Takođe znam da se u svom nalogu mogu odjaviti u bilo kom trenutku.