Telenor Hackaton - Chatbot

Telenor Hackaton - Chatbot

Telenor Hackathon je takmičenje koje će se organizovati u subotu, 25. februara, s početkom u 10.00h i trajaće do 00.00h. Tema Hakatona je razvoj Chatbota.

Namera organizatora je da okupi grupu IT entuzijasta na jednom mestu, koji će se takmičiti u razvoju Chatbota - softvera koji će putem Facebook Messenger-a odgovarati na pitanja korisnika Telenora koja su vezana za usluge i proizvode koje Telenor nudi, kao i da se dobro zabave, upoznaju, inovativno razmišljaju i testriaju svoje mogućnosti! :)

Reč organizatora:

Želimo da najveća nagrada za sve učesnike bude prilika da se kreativno „razmašu“ i iskoriste zadatu temu kako bi u okviru svog tima napravili najbolji i najinteresantniji proizvod. Kao bonus, tri tima  čije rešenje bude ocenjeno kao najbolje, ostvariće i novčane nagrade, i to:

Prijava:

Za učešće u hakatonu mogu da se prijave timovi − od dva do četiri člana. Potrebno je da svi članovi tima imaju znanja i veštine koje bi doprinele da baš vaš Chatbot bude najbolji. Uz to, biće neophodne i vaše biografije (u .pdf formatu, do 2MB), kao priprema za upoznavanje. Rok za prijavu timova je 20.februar 2017. u 17h. Agenda i prijave su dostupni na sledećem linku. Obavezno pročitajte i pravila učešća na hakatonu.

(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 5)

Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija