Telenor Hackaton - Chatbot
Dešavanja

Telenor Hackaton - Chatbot

Subota, 25.02.2017 u 10:00

Telenor Hackathon je takmičenje koje će se organizovati u subotu, 25. februara, s početkom u 10.00h i trajaće do 00.00h. Tema Hakatona je razvoj Chatbota.

Namera organizatora je da okupi grupu IT entuzijasta na jednom mestu, koji će se takmičiti u razvoju Chatbota - softvera koji će putem Facebook Messenger-a odgovarati na pitanja korisnika Telenora koja su vezana za usluge i proizvode koje Telenor nudi, kao i da se dobro zabave, upoznaju, inovativno razmišljaju i testriaju svoje mogućnosti! :)

Reč organizatora:

Želimo da najveća nagrada za sve učesnike bude prilika da se kreativno „razmašu“ i iskoriste zadatu temu kako bi u okviru svog tima napravili najbolji i najinteresantniji proizvod. Kao bonus, tri tima  čije rešenje bude ocenjeno kao najbolje, ostvariće i novčane nagrade, i to:

Prijava:

Za učešće u hakatonu mogu da se prijave timovi − od dva do četiri člana. Potrebno je da svi članovi tima imaju znanja i veštine koje bi doprinele da baš vaš Chatbot bude najbolji. Uz to, biće neophodne i vaše biografije (u .pdf formatu, do 2MB), kao priprema za upoznavanje. Rok za prijavu timova je 20.februar 2017. u 17h. Agenda i prijave su dostupni na sledećem linku. Obavezno pročitajte i pravila učešća na hakatonu.


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 5)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška