image-slide2
Dešavanja

The Shape of Data

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope iz Novog Sada (EESTEC LC Novi Sad) ove godine organizuje međunarodni stručni seminar “The Shape of Data”, koji će se održati u periodu od 14. do 21. maja 2017. godine, a na njemu će učestvovati 12 studenata sa uglednijih Univerziteta Evrope kao i 20 studenata sa Univerziteta u Novom Sadu.

Seminar je besplatan i tokom prva četiri dana, koja će biti posvećena akademskom delu, učesnici će imati priliku da sa profesorima novosadskog Univerziteta i mentorima iz vodećih IT kompanija iz Novog Sada i Beograda rade na sticanju novih i usavršavanju već postojećih znanja.

Tema predavanja je Data Science, odnosno nauka o podacima, koja u poslednjih nekoliko godina važi za jednu od najperspektivnijih i najvažnijih IT oblasti.

Seminar nije namenjen isključivo za studente elektrotehnike, stoga ukoliko ste ambiciozni i želite da testirate svoje programerske veštine, ovo je pravo mesto za vas.
Prijave za učestvovanje na seminaru će se nalaziti na sajtu radionice (workshop.eestecns.org) od 20. aprila 2017. godine.

S obzirom na to da je seminar organizovan u vidu internacionalne razmene, pored akademskog dela učesnici će imati priliku da upoznaju Novi Sad kroz razne izlete i druženja, a tako i da steknu kontakte i nova prijateljstva sa budućim inženjerima iz raznih krajeva Evrope.

Udruženje studenata elektrotehnike EESTEC ima za cilj da kroz organizovanje stručnih seminara, razmena i praksi poveže studente elektrotehnike širom Evrope kao i da ih upozna sa modernim razvojem industrije i najnovijim trendovima u struci.

Organizujući 13 razmena i 10 stručnih seminara na internacionalnom nivou, ugostili smo preko 300 kolega sa evropskih tehničkih univerziteta, dok je, takođe, preko 300 studenata poslato na slične događaje širom Evrope, što nas, sa oko 340 članova udruženja, svrstava među 10 najuspešnijih i najaktivnijih lokalnih komiteta.

Prijava

Seminar je besplatan, a prijve su obavezne putem sledećeg linka. Možete se prijaviti do 30. aprila. :)

 


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija