Tolar HashNET prototip
Dešavanja

Tolar HashNET prototip

Četvrtak, 28.06.2018 u 18h

Blockchain projekat Tolar HashNET, predstaviće svoj prototip tokom live prezentacije koja je zakazana za 28. jun, sa početkom od 18 časova u Westin Hotelu u Zagrebu.

Na događaju, koji je otvoren za sve zainteresovane, biće predstavljen trenutni stepen razvoja Tolara, kao i njihov prototip brzine preko 100.000 traksancija u sekundi.

Projekat Tolar HashNET je privukao dosta pažnje u proteklih par nedelja. Predstavljanjen je na ICO Drops i dobio je mnoge recenzija od strane najuticajnijih blockchain influensera. Sve to je doprinelo većoj prepoznatljivosti i rastu njihove Telegram grupe sa nekoliko stotina na skoro 10.000 članova kroz samo nekoliko nedelja. Tolar je dobio još veću prepoznatljivost nakon što je pobedio na Ian Balina ICO pitch takmičenju u Budimpešti tokom njegovog Crypto World Tour-a, početkom juna.

Osnivač i CTO Tolara, Josip Maričević, dobio je nagradu Beyond Leaders award na Beyond 4.0 event-u, održanom u Ljubljani. Tokom događaja, tim Tolara dobio je pohvale od strane Premijera Republike Slovenije, Miro Cerara i Državnog sekretara Republike Slovenije, Tadeja Slapnika.

Ulaz na prezentaciju Tolar prototipa je slobodan. Kako biste prisustvovali, rezervišite svoje mesto na https://tolar.io/prototypedemo/. Broj mesta je ograničen, zato obavezno popunite prijavu.

 


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška

Slika: Astronaut sa laptopom
Neko reče da naš newsletter nije spam i da ima dušu.
U pravu je.

Prijava na newsletter

Želim da mi stiže HelloWorld newsletter (koji je zanimljiviji od ovih dosadnih ali neophodnih GDPR saglasnosti). Takođe znam da se u svom nalogu mogu odjaviti u bilo kom trenutku.