Tolar HashNET prototip

Tolar HashNET prototip

Blockchain projekat Tolar HashNET, predstaviće svoj prototip tokom live prezentacije koja je zakazana za 28. jun, sa početkom od 18 časova u Westin Hotelu u Zagrebu.

Na događaju, koji je otvoren za sve zainteresovane, biće predstavljen trenutni stepen razvoja Tolara, kao i njihov prototip brzine preko 100.000 traksancija u sekundi.

Projekat Tolar HashNET je privukao dosta pažnje u proteklih par nedelja. Predstavljanjen je na ICO Drops i dobio je mnoge recenzija od strane najuticajnijih blockchain influensera. Sve to je doprinelo većoj prepoznatljivosti i rastu njihove Telegram grupe sa nekoliko stotina na skoro 10.000 članova kroz samo nekoliko nedelja. Tolar je dobio još veću prepoznatljivost nakon što je pobedio na Ian Balina ICO pitch takmičenju u Budimpešti tokom njegovog Crypto World Tour-a, početkom juna.

Osnivač i CTO Tolara, Josip Maričević, dobio je nagradu Beyond Leaders award na Beyond 4.0 event-u, održanom u Ljubljani. Tokom događaja, tim Tolara dobio je pohvale od strane Premijera Republike Slovenije, Miro Cerara i Državnog sekretara Republike Slovenije, Tadeja Slapnika.

Ulaz na prezentaciju Tolar prototipa je slobodan. Kako biste prisustvovali, rezervišite svoje mesto na https://tolar.io/prototypedemo/. Broj mesta je ograničen, zato obavezno popunite prijavu.

 

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija