image-slide2
Dešavanja

Toptal - from a startup to a multimillion company

Četvrtak, 03.11.2016 u 18:30

ICT Hub udružuje snage sa kompanijom Toptal i u okviru Toptal Road Trip Eastern Europe i #26 ICT Hub Meetup-a, tehnološkoj zajednici približavaju priču na koji način je Toptal prešao put od startapa do višemilionske globalno prisutne kompanije.

Toptal je jedan od najinovativnijih i brzo rastućih tehnoloških startapa iz Silicijumske doline. Uz podršku investitora poput Andreessen Horowitz i Adam D’Angelo, platforma je na tržištu rada postala najbrže rastuća platforma u istoriji interneta – povezujući hiljade elitnih inženjera širom sveta. Toptal je za tehnološke kompanije postao izbor #1 kada je u pitanju angažovanje vrhunskih talenata, a za top 3% frilensera mesto na kome dolaze do novog velikog profesionalnog izazova.

Govornik na ICT Hub meetup-u 03. novembra u 18.30 će biti Roman Urbanovski. Roman je postao deo Toptal ekipe 2011. godine unoseći iskustvo duže od deset godina rada u različitim međunarodnim kompanijama i startapima. Želja da istražuje svet dok radi u multikulturalnom okruženju učinila je da se zaljubi u kompaniju poput Toptala i pokrene prvu zajednicu Toptal programera. Danas, Roman je zadužen za partnerstva kompanije koja dovode nove talente. Dodatno, vodi hrvatsku zajednicu više od 100 Toptal programera.

Pozivamo da nam se pridruže svi koji žele sa čuju uspešnu startap priču, saznaju više o Toptal-u, povežu se sa ljudima koji su već deo zajednice i upoznaju proces skrininga Toptala za novim talentima.

Prisustvo je potrebno potvrditi OVDE.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška