image-slide2
Dešavanja

Treća Coding Serbia konferencija

Treća po redu Coding Serbia konferencija, koja će se održati 8. i 9. oktobra u Novom Sadu, posvećena je svima koji su uključeni u razvoj softvera, a ne samo developerima.

Prethodne dve godine na CS konferenciji bilo je ukupno 45 predavača iz inostranstva i preko 650 učesnika.Coding Serbia mala sala

Ove godine biće 33 predavača (Mike Pearce, Alvaro Videla, Gojko Adžić, Rastko Vukašinović, Holly Cummins, Jasmina Nikolić, Etiene Dalcol, Alex Petrov i drugi, ne manje poznati), 3 track-a, 2 celodnevne radionice i jednu poludnevnu.

Novine u odnosu na prethodne godine su jača Agile scena, Startup Connect i Open Space konferencijski deo.

Uz nekoliko startapa i njihovih osnivača na konferenciji će biti i predstavnici Startita, pokretača domaće startap i tech zajednice, a učesnici konferencije moći će da dobiju informacije vezane za pokretanje startapa, dobijanje sredstava i ostale detalje koji muče ljude sa idejom.

Kao interaktivna forma Open Space podrazumeva da će pojedinci iz publike predložiti jednu ili više tema na kojima se gradi diskusija vođena stručnim facilitatorom. Svi prisutni mogu da postavljaju pitanja ili da odgovaraju na postavljena pitanja.

Pored vrhunske razmene znanja, publiku čekaju i zabavni sadržaji, druženje u gaming corneru i tradicionalno dobra CS coders party koja se ne propušta (kao i prethodnih godina, prvog dana konferencije, posle predavanja, organizuje se žurka za sve učesnike, ulaz je slobodan i piće besplatno za sve koji imaju narukvice konferencije).

Ulaznice se mogu kupiti preko Gigstix.com ili klikom na registration na sajtu konferencije. Kao i prethodnih godina, pravna lica mogu platiti ulaznice fakturom, a popusti su obezbeđeni za grupne kupovine, članove IT zajednica i studente (detalje vidite na sajtu i blogu konferencije).

HelloWorld.rs je jedan od sponzora ovogodišnje Coding Serbia konferencije, pored Vega IT Solutions, MERA Software Services, Eipix-a i drugih.

Više informacija o samoj konferenciji možete pronaći na zvaničnom sajtu događaja.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija