image-slide2
Dešavanja

Treći novosadski WordPress meetup

Sreda, 14.12.2016 u 18:00

U sredu, 14. decembra sa početkom od 18 časova u novosadskom Startit Centru održaće se treći WordPress meetup, na kojem će biti više reči o tehničkoj strani optimiziacije, kreiranju plagina za dodavanje WordPress funkcionalnosti, a i o tome kako koristiti blog u poslovne svrhe.

Igor Aleksić, freelence web dizajner i developer, u svom predavanju osvrnuće se na tehnički deo ubrzavanja sajta (server speed optimization & wordpress speed optimization) koje pružaju mogućnost posetiocima da sajt brže otvaraju i u isto vreme da vam poveća poziciju na pretraživaču.

Senior WordPress developer, ujedno i drugi govornik ovog meetup-a, Ratko Šolaja fokusiraće se na primere najbolje prakse, vodeći vas kroz čitav proces kreiranja, a što će nesumnjivo dovesti do toga da pred sobom imate WordPress instalaciju sa maksimalnim funkcionalnostima.

Danas, kada više od 200 miliona internet korisnika koristi razne aplikacije za blokiranje reklama postavlja se pitanje da li zaista želite da rizikujete da vaša poruka ne dođe do (potencijalnih) klijenata. Maja Žikić već neko vreme balansira između poljoprivrede i IT sektora, a u svom predavanju predstaviće odlike kvalitetnog sadržaja.

Prijava

Događaj je besplatan, ali je potrebno prijaviti se — to možete učiniti ovde.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija