U susret prvom HR4IT klubu
Dešavanja

U susret prvom HR4IT klubu

Prvi HR4IT klub, događaj namenjen svima u koji rade u IT industriji, održaće se 11.  oktobra u hotelu Crystal u Beogradu.

Svedoci smo brzih promena trendova i izrazitog razvoja IT industrije. Razvoj po sebi donosi brojne benefite za čovečanstvo, ali i izazove. Jedan od izazova se oslikava u oblasti ljudskih resursa – veliki broj HR stručnjaka se suočava sa ozbiljnom temom – fluktuacija zaposlenih.

Cilj ove konferencije je nalaženje dugoročnih rešenja problema fluktuacije zaposlenih u IT industriji ne samo u Srbiji, već i u regionu. Odgovore na ova pitanja daće nam vodeći HR menadžeri i IT konsultanti na prvom HR4IT klubu. Tokom kluba biće reči o sledećim temama:

  • Kako promena organizacione klime može da smanji fluktuaciju zaposlenih
  • Kako atmosfera “Happiness at Work” može da utiče na motivaciju i angažovanost ljudi
  • kako BitAliansa, asocijacija sastavljena od 2800 stručnjaka iz 58 najvećih IT kompanija u BiH, rešava identifikovane probleme i izazove u IT industriji

Na ovoj konferenciji predstavnici vodećih IT kompanija iz regiona podeliće svoje dobre primere iz prakse, a u okviru panela učesnici će imati prilike da čuju iz prve ruke kako se kompanije bore sa sve većim izazovom da pronađu i zadrže IT stručnjake.

Prvi HR4IT klub će se održati u hotelu Crystal, a takođe će postojati i mogućnost onlajn praćenja za one koji ne mogu uživo da prisustvuju ovom događaju.

Za više informacija posetite zvaničan sajt događaja.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška