image-slide2
Dešavanja

Učenje bazirano na hakatonu - meetup

Četvrtak, 07.12.2017 u 18h

Na ovom meetupu će se govoriti o osnovnim pojmovima hakatona, biće predstavljeni hakatoni koji su održani u Subotici i hakatoni na kojima su učestvovali studenti iz Subotice. Događaj će se održati u četvrtak7. decembra u 18 časova, u Startit Centru Subotica (Infostud Hub-u).

Govoriće se o važnosti i prednostima uvođenja hakatona u proces obrazovanja IT stručnjaka, preneće se iskustva sa održanih hakatona i biće ukratko prikazana neka od rešenja koja su nastala tokom ovih takmičenja.

Predavač je Zlatko Čović, profesor na Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija u Subotici, web programer, dugogodišnji mentor na studentskim takmičenjima i hakatonima, jedan od organizatora prvog hakatona organizovanog u Subotici i pre svega zaljubljenik u web i IT sektor. Njegova misija je da prenosi iskustvo i praktično znanje mladim ljudima i da ih motiviše na svakodnevno usavršavanje u IT oblasti.  Ima iskustvo od skoro 20 godina u web programiranju i zagovornik je ideje uvođenja hakatona u proces obrazovanja.

Prisustvo je besplatno, uz prijavu na sledećem linku.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija