Unity #19 meetup sa Color Blind studijom
Dešavanja

Unity #19 meetup sa Color Blind studijom

Sreda, 23.11.2016 u 19:00

Devetnaesti Unity meetup održava se u sredu 23. novembar, sa početkom u 19 časova u ICT Hubu. Gost na meetupu biće ekipa iz ColorBlind Studios koja je napravila Nukleus, igru koja je na App Store-u postala featured app u 139 zemalja.

Ovaj tim oformljen je u maju 2016. sa ciljem da prave igre za mobilne uređaje, prvenstveno iOS. U samom razvoju igara učestvuje troje ljudi, smešteni na Čukaričkoj padini gde svi zajedno rade. Ime studija je odabrano zbog toga što su dva od tri člana tima daltonisti.

Prvi uspeh ostvarili su igrom Nukleus, koja je izabrana za featured app na App Store-u u 139 zemalja, uključujući SAD, Kanadu i Australiju. Do sada, igra je sakupila preko 180.000 preuzimanja!

Sledeća igra, “Jump or Stay”, izlazi početkom decembra, u saradnji sa Umbrella games. Igra “Kiss Hero”, koja je trenutno i dalje u razvoju, donela im je priliku da se predstave na Casual Connectu u Tel Avivu. Pa i pored svega toga, imaju još prototipa spremnih za razvoj. Momci kažu da ne planiraju uskoro da prestanu sa radom.

Prijava

Zvuči dobro? Svratite da upoznate ovu eksplozivnu trojku i pokušate da provalite kako su u roku od šest meseci ostvarili značajne uspehe.

Svoje prisustvo možete potvrditi ovde.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška