Unity #19 meetup sa Color Blind studijom

Unity #19 meetup sa Color Blind studijom

Devetnaesti Unity meetup održava se u sredu 23. novembar, sa početkom u 19 časova u ICT Hubu. Gost na meetupu biće ekipa iz ColorBlind Studios koja je napravila Nukleus, igru koja je na App Store-u postala featured app u 139 zemalja.

Ovaj tim oformljen je u maju 2016. sa ciljem da prave igre za mobilne uređaje, prvenstveno iOS. U samom razvoju igara učestvuje troje ljudi, smešteni na Čukaričkoj padini gde svi zajedno rade. Ime studija je odabrano zbog toga što su dva od tri člana tima daltonisti.

Prvi uspeh ostvarili su igrom Nukleus, koja je izabrana za featured app na App Store-u u 139 zemalja, uključujući SAD, Kanadu i Australiju. Do sada, igra je sakupila preko 180.000 preuzimanja!

Sledeća igra, “Jump or Stay”, izlazi početkom decembra, u saradnji sa Umbrella games. Igra “Kiss Hero”, koja je trenutno i dalje u razvoju, donela im je priliku da se predstave na Casual Connectu u Tel Avivu. Pa i pored svega toga, imaju još prototipa spremnih za razvoj. Momci kažu da ne planiraju uskoro da prestanu sa radom.

Prijava

Zvuči dobro? Svratite da upoznate ovu eksplozivnu trojku i pokušate da provalite kako su u roku od šest meseci ostvarili značajne uspehe.

Svoje prisustvo možete potvrditi ovde.

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija