image-slide2
Dešavanja

Unity Meetup #24: Kickstart my heart

Subota, 10.06.2017 u 18:30

U subotu, 10. juna, održaće se novi Unity meetup, ovog puta na novoj lokaciji. Cilj panel diskusije će biti da objasni kako Kickstarter funkcioniše, koji su načini da uspete sa kampanjom, šta da radite i da objasni zašto pare neće doći same, nego morate kampanju da shvatite kao ozbiljan posao. 

Govornici su:

  • Jelena Miletić i Jovan Vesić iz Moonburnt Studija, odgovorni za razvoj naslova "COLUMNAE: A Past Under Construction", koja je uspešno kikstartovana prošle godine. Uspešno su prikupili nešto preko 40.000$, koje sada koriste za razvoj igre. Igra bi trebalo da bude završena februaru 2018, tako da možemo da čujemo i kako napreduje.

https://www.youtube.com/watch?v=pbst_ILJ8KQ

  • Filip Žarković, game developer, poznat po "Golden Hour" naslovu studija Monoplex, bivši član nekadašnjeg ColorBlind Studija i aktuelni gejmplej programer u Madhead Games-u. Malo ćemo popričati o Filipovim iskustvima Kikstarter kampanje za igru Golden Hour, koja na žalost nije prošla. Kampanja se odigrala sada već davne 2014. godine i valja cimati Filipa za rukav da najzad nešto napravi od svoje prezanimljive metroidvanije.

https://www.youtube.com/watch?v=iLczPoXUfXk

Vidimo se! :)


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška