Unity noviteti, Meetup i radionica Unity Lab
Dešavanja

Unity noviteti, Meetup i radionica Unity Lab

Drugi po redu Unity meetup održaće se 21. marta u ICT Hubu, a u ponedeljak, 23. marta, Microsoft organizuje celodnevnu radionicu - Unity Lab.

Na meetup-u će se pričati o novitetima, unapređenim i poboljšanim rešenjima, stvarima koje su jeftinije nego pre, kao i o uopštenim karakteristikama i mogućnostima Unity 5.

Jednodnevna radionica Unity Lab će se fokusirati na pregled mobilnih platformi, izazove razvoja 2D igara i primere upotrebe Unity-ja kao alata. Radionicu će voditi Aleksa Todorović (Mad Head Games) i Kristijan Grujić, a trajaće od 9.30 do 17 časova. Program radionice možete da pogledate ovde

Učešće na Unity Meetup-u je besplatno, ali je broj učesnika ograničen, pa je neophodno da svoje prisustvo prijavite na sledećem linku.

Unity 5 donosi unapređene grafičke alate.

Kompanija Unity je na Game Developers konferenciji najavila trenutnu dostupnost pete generacije popularnog engine-a za igre, koji može da se koristi za razvoj igara za 21 različitu platformu iz jedne kodne osnove. Unity nam, u okviru ove nove verzije, donosi unapređene grafičke mogućnosti, kao što su fizički bazirani shaderi građeni oko materijala iz stvarnog sveta, globalno osvetljenje u realnom vremenu korišćenjem Geometrics Enlighten tehnologije i podrška za HDR refleksije. Nova opcija je podrška za Oculus Rift VR igre. Unity 5 je besplatan ukoliko ga koristite za svoje projekte, a za razvojne timove kompletna licenca koštaće 1500 dolara ili 75 dolara mesečno.


(2 osobe su glasale, prosečna ocena: 5)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška

Slika: Astronaut sa laptopom
Neko reče da naš newsletter nije spam i da ima dušu.
U pravu je.

Prijava na newsletter

Želim da mi stiže HelloWorld newsletter (koji je zanimljiviji od ovih dosadnih ali neophodnih GDPR saglasnosti). Takođe znam da se u svom nalogu mogu odjaviti u bilo kom trenutku.