Uvod u agilne karijerne putanje
Dešavanja

Uvod u agilne karijerne putanje

Četvrtak, 27.02.2020 u 17h

U Startit Centru Subotica će se 27. februara sa početkom u 17h održati  događaj na temu agilnog u preduzetništvu, kao i agilnih karijernih putanja i novih zanimanja.

Uporedo sa sve većom potražnjom za agilnim poslovima i kompetencijama, raste i potreba da se objasni o čemu se tačno radi. Naime, agilna zanimanja su sasvim nova, i neretko izazivaju zbunjenost i znatiželju, međutim nedovoljnu da bi se ljudi upustili u skupe, dvodnevne sertifikacione kurseve.

Startit Centar u saradnji sa Agile Humans® zbog toga organizuje radionicu u formi meetup-a, koja će se baviti temom agilnog u preduzentištvu, kao i agilnih karijernih putanja i novih zanimanja.

Predavač je Miloš Belčevićkoji radi kao Product Owner i trener u Agile Humans zajednici, a posebno ga interesuje agilno upravljanje inovacijama i Agilno izvan softvera. Ima raznovrsno radno iskustvo u sferi projektnog upravljanja, razvoja poslovanja, ali i marketinga i komunikacije. Pre nego što se priključio Agile Humans zajednici, bio je višegodišnji direktor danskog startapa za koji je u Beogradu oformio čitav tim i uspostavio Agilni način rada i Lean poslovne procese, a pre toga radio kao nezavisni konsultant za klijente iz više od 15 zemalja. Master je marketinga i komunikacija (Rome Business School), inženjerskog menadžmenta (Univerzitet Singidunum), a osnovne studije je završio na Filološkom fakultetu u Beogradu (smer skandinavski jezici). Sertifikovani je Scrum Master, Scrum Product Owner, SAFe Agilist i LeSS practitioner. Osnivač je izdavačke kuće Kovačnica priča, koja je u partnerstvu sa Agile Humans pokrenula ediciju posvećenu Lean i Agilnom. Preveo je brojne knjige sa norveškog, švedskog i engleskog.

Prisustvo događaju je besplatno ali je neophodno prijaviti se putem ove forme.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška

Slika: Astronaut sa laptopom
Neko reče da naš newsletter nije spam i da ima dušu.
U pravu je.

Prijava na newsletter

Želim da mi stiže HelloWorld newsletter (koji je zanimljiviji od ovih dosadnih ali neophodnih GDPR saglasnosti). Takođe znam da se u svom nalogu mogu odjaviti u bilo kom trenutku.