image-slide2
Dešavanja

Uvod u analizu podataka u Python-u — Kurs za početnike

Sreda, 02.11.2016 u 18:00

U sredu 2. novembra, u Startit Centru u Beogradu otpočinje višenedeljni besplatni kurs "Uvod u analizu podataka sa Python-om". Kurs će se održavati svake srede sa početkom u 18č, tokom četiri nedelje.

Kurs “Uvod u analizu podataka sa Python-om” će učesnike/ce upoznati sa panda bibliotekama i interaktivnim Python shell-om.

Namenjen je početnicima u programiranju ili onima koji žele da unaprede svoje znanje i primenu Python-a na nauku o podacima. Poželjno je poznavanje osnova programiranja, ali nije nužno. Po završetku programa očekuje se da će polaznici posedovati osnovne analitičke sposobnosti u korišćenju panda biblioteka, kao i osnovno znanje interaktivnog Python shell-a, uključujući i debagovanje i graphing.

Kurs će voditi Majkl Mekormak, dugogodišnji programer koji je izgradio karijeru u finansijskoj industriji u Torontu, pre nego što se posvetio nomadskom stilu života. Trenutno živi u Beogradu, a kako mu je Python omiljeni jezik, rešio je da ovako doprinese našoj zajednici.

Kurs će se u potpunosti održavati na engleskom jeziku, a kako je broj mesta ograničen, potrebno je da što bolje približite zašto bi baš vi trebalo da budete učesnik/ca.


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 3)

Preporuči događaj


4 komentara

 1. Ivan Trajkovic
  Ivan Trajkovic oktobar 26, 2016 u 21:43 · Odgovori

  Spletom nekih cudnih okolnosti svojevremo sam se opredelio da usmerim obrazovanje u pravcu ne baš tako povezanom sa IT tehnologijama, međutim imteresovanje za tom oblašću u meni se ne smanjuje tako da sam samostalno počeo da učim Python. Pošto se bavim analitikom, mislim da mi ovaj kurs može mnogo pomoći da unapredim znanja kako bih mogao da nastavim sa usavršavanjem u ovoj oblasti. Hvala Vam za izdvojeno vreme i nadam se da će te mi ukazati priliku da prisustvujem ovom kursu,

  Drugarski pozdrav,
  Ivan Trajković

  • HelloWorld.rs oktobar 27, 2016 u 16:16 · Odgovori

   Zdravo Ivane,


   Nažalost prijave za kurs "Uvod u analizu podataka u Python-u - Kurs za početnike" su završene. Za dodatne informacije o samom kursu, možeš kontaktirati direktno Startit.rs, koji je organizator događaja.

   Srdačan pozdrav!

 2. Nikola Fejsov
  Nikola Fejsov oktobar 27, 2016 u 13:54 · Odgovori

  Radim u Python-u već 4 godine. Pre 2 godine sam radio scraping podataka sa nekih berzanskih sajtova, ali mi je nedostajalo poznavanje pandas biblioteke da bih mogao da izvučem neke smislene informacije iz te šume podataka. U tom periodu, imao sam dosta obaveza i nikad nisam stigao na naučim kako se radi sa ovim. Pa, možda je došlo vreme da se to ispravi...

  Pozdrav,
  Nikola.

  • HelloWorld.rs oktobar 27, 2016 u 16:13 · Odgovori

   Zdravo Nikola,


   Nažalost prijave za kurs "Uvod u analizu podataka u Python-u - Kurs za početnike" su završene. Za dodatne informacije o samom kursu, možeš kontaktirati direktno Startit.rs, koji je organizator događaja.


   Srdačan pozdrav!

Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija