image-slide2
Dešavanja

Uvod u UX dizajn

Nedelja, 29.10.2017 u 14h

Besplatna radionica na kojoj će srednjoškolci imati prilike da nauče više o svetu dizajna i oprobaju se u ovoj kreativnoj oblasti održaće se u nedelju, 29. oktobra u 14 časova u Startit Centru Zrenjanin.

Na User Experience radionici 12 srednjoškolaca će imati priliku da na tri sata obuje cipele UX dizajnera i kroz timski rad napravi i testira aplikaciju koja će rešavati neki problem.

Učesnici će proći kroz proces kreiranja svojih zamišljenih korisnika i osmišljavanja aplikacije koja će rešiti problem i zadovoljiti potrebe određene ciljne grupe. Jedni drugima će pomoći da unaprede svoja rešenja i kroz mentorski rad osmisle zamišljeno kretanje korisnika kroz njihovu aplikaciju. Na kraju će imati priliku da svoju ideju testiraju. Nikakva predznanja nisu potrebna. Radionica ne uključuje kodiranje.

Uslovi za upis

  • Ako ima smart telefon neka ponese, nije obavezan
  • mora biti u mogućnosti da prisustvuje svih 3h koliko traje radionica
  • pristojno ponašanje i neometanje nastave je nužan preduslov
  • mesta se dodeljuju onima koji se prvi prijave
  • prijave se primaju dok ima slobodnog mesta, najkasnije 2 dana pred početak kursa

Predavač na jednodnevnoj radionici će biti Tatjana Zavađa koja je završila arhitekturu i logiku o kretanju ljudi u prostoru i njihovoj precepciji. Tehnologija je napredovala, ali ljudska percepcija se i dalje zasniva na principima doživljaja fizičkog prostora. Da bismo kreirali intuitivne digitalne prozvode koji će zapravo rešavati probleme, neophodno je da razumemo svog korisnika. Već tri godine radi na pravljenu i testiranju aplikacija kao deo tima u Byteout Software. Godinama se bavi volonterskim radom i veruje da će se velike promene desiti samo ako svaki pojedinac da svoj mali doprinos.

Učešće na radionici je besplatno, a prijave se vrše po principu "ko prvi njemu mesto" putem sledeće forme.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija