UX bez UI-a - put ka humanizovanoj interakciji sa kompjuterom

UX bez UI-a - put ka humanizovanoj interakciji sa kompjuterom

UX događaj na kome ćemo otkriti kako možemo poboljšati korisničko iskustvo dizajnirajući aplikacije koje će imati fokus na humanizovanoj interakciji korisnika sa kompjuterom i uklanjaju ekrana kao prepreke će se održati 26. jula u Startit Centru Beograd, sa početkom u 18 časova. 

Predavači Slobodan Stojanović i Milan Jerković će objasniti koji su najbolji primeri za primenu voice asistenata i chatbotova u aplikacijama.

Na uvodnom delu predavanja, Milovan Jovičić će nam reći nešto više o conversational dizajnu i njegovoj primeni, kao i kakav on uticaj ima na rad dosadašnjih klasičnih dizajnera.

Nakon toga, Milan Jerković će na praktičnoj studiji slučaja pokazati kako optimizovati skeniranje ili screening procese u HR departmanima koristeći chatboata kao alat.

I za kraj, Slobodan Stojanović će nam pokazati kako funkcioniše Alexa kao i kako su njene veštine, odnosno skills korisni. Takođe, oni koji bi se upuštali u ove vode moći će da čuju i šta je bitno za planiranje i kreiranje jednog skilla.

Učešće je besplatno, ali je potrebno da svoj dolazak potvrdite putem sledećeg linka.

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija