image-slide2
Dešavanja

UX bez UI-a - put ka humanizovanoj interakciji sa kompjuterom

Sreda, 26.07.2017 u 18h

UX događaj na kome ćemo otkriti kako možemo poboljšati korisničko iskustvo dizajnirajući aplikacije koje će imati fokus na humanizovanoj interakciji korisnika sa kompjuterom i uklanjaju ekrana kao prepreke će se održati 26. jula u Startit Centru Beograd, sa početkom u 18 časova. 

Predavači Slobodan Stojanović i Milan Jerković će objasniti koji su najbolji primeri za primenu voice asistenata i chatbotova u aplikacijama.

Na uvodnom delu predavanja, Milovan Jovičić će nam reći nešto više o conversational dizajnu i njegovoj primeni, kao i kakav on uticaj ima na rad dosadašnjih klasičnih dizajnera.

Nakon toga, Milan Jerković će na praktičnoj studiji slučaja pokazati kako optimizovati skeniranje ili screening procese u HR departmanima koristeći chatboata kao alat.

I za kraj, Slobodan Stojanović će nam pokazati kako funkcioniše Alexa kao i kako su njene veštine, odnosno skills korisni. Takođe, oni koji bi se upuštali u ove vode moći će da čuju i šta je bitno za planiranje i kreiranje jednog skilla.

Učešće je besplatno, ali je potrebno da svoj dolazak potvrdite putem sledećeg linka.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška