image-slide2
Dešavanja

Vaš frižider radi na C++ kao i Mars Rover

Utorak, 23.04.2019 u 18:00

Priču o upotrebi C++ programskog jezika u raznim tipovima tzv. embedded uređaja, industrija i domena, imaćete priliku da čujete u utorak, 23. aprila, u ICT Hub Playground u Beogradu, sa početkom u 18:00 časova.

Prisutni će videti detaljniji prikaz korišćenja C++ jezika u programiranju različitih mikrokontrolera, razvojnih ploča, single board kompjutera, industrijskih PC računara, a saznaće više i o njegovoj upotrebi u automobilskoj i svemirskoj industriji. Videćemo takođe i kako i gde se C++ koristi u programiranju kompjutera koji jednako uspešno kontrolišu i jednostavne i kompleksne elektro-mehaničke uređaje, a pokrićemo i osnove hardvera i upoznati se sa principima kontrole i automatizacije.

Predavači koji će podeliti iskustva u ovoj oblasti su Slobodan Dmitrović i Ana Stojanović. Slobodan je software developer sa godinama iskustva sa različitim tehnologijama i programskim jezicima, a glavno interesovanje mu je pored razvoja softvera i softverske arhitekture, upravo moderni C++. Nakon što je radio u Jugoistočnoj Aziji i Kini, sada se kao Senior Applications Management Engineer fokusirao na razvoj softvera za Windows i Linux operativne sisteme. Sa druge strane, svoju karijeru programera, Ana je započela u Nišu, razvijanjem igara u Unity3D platformi. Dodatne veštine stekla je kao mrežni administrator, radeći dve godine na Elektronskom fakultetu u Nišu, a nakon što je pohađala i Cisco kurs za računarske mreže, pravu ljubav je našla u C++ programskom jeziku i sada radi kao Junior C++ Developer.

Ukoliko ste zainteresovani da saznate zašto su frižideri i Mars Rover sličniji nego što smo mislili, prijavite svoj dolazak, na ovo besplatno predavanje, putem sledeće forme.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija