image-slide2
Dešavanja

Visok nivo tehničke izvrsnosti i inovativnosti & trendovi u oblasti enterprise analytics rešenja

Četvrtak, 14.03.2019 u 18:30

ICT Hub u Beogradu će ugostiti jednog od najuvaženijih tehničkih eksperata i lidera IBM kompanije, u četvrtak 14. marta, sa početkom u 18:30 časova.

Namik Hrle je IBM Fellow, a to je titula koju nosi mali broj pojedinaca koji su pokazali najviši nivo tehničkog vođenja, inovativnosti, poslovnog uticaja, društvene eminencije i izgradnje talenata! Kao IBM-ov Master Inventor, član IBM Akademije i Saveta za tehničke eksperte, nosilac je brojnih patenata, izvanrednih tehničkih dostignuća, autorskih priznanja i korporativnih nagrada, a ima i svetsku reputaciju kao vrhunski stručnjak u oblasti preseka između poslovnih aplikacija i tehnologija za upravljanje informacijama. Njegova trenutna globalna uloga je CTO za Analytics Hybrid Cloud platformu i analitiku na Z Sistemima, a takođe je i na čelu tima za tehničko vođenje IBM analitičke grupe.

Namik će sa prisutnima podeliti svoje viđenje i iskustva o tome kako se dolazi do visokog nivoa tehničke izvrsnosti i inovativnosti, kako je izgledao njegov profesionalni razvoj i šta je to što mladi programeri treba da imaju na umu kada grade viziju svog profesionalnog razvoja. Drugi deo predavanja biće posvećen sagledavanju tehnoloških trendova u oblasti enterprise analytics rešenja, sa posebnim osvrtom na Namikovu užu specijalnost, a to su sistemi analitičke obrade u realnom vremenu.

Namik je svoju IT karijeru započeo u Sidneju, a potom se preselio u Boeblingen u Nemačkoj, gde se zvanično pridružio IBM-u 1998. godine. Na sledećem linku pogledate video intervju sa Namikom sa IBM Think 2018 konferencije u Las Vegasu, gde priča više o tome šta je to Fast Data i na koji način IBM svojim tehničkim rešenjima i tehnologijama pomaže poslovnim liderima da oblikuju efikasnija i inovativnija biznis rešenja.

Za prisustvo na ovom predavanju, neophodno je popuniti formular, a ujedno imate i priliku da svojim pitanjima oblikujete razgovor sa Namikom.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška