We are the FUTURE of IT

We are the FUTURE of IT

Studentska konferencija We are the FUTURE of IT prvi put je održana na Zlatiboru, u odmaralištu "Ratko Mitrović" od 13 do 16. oktobra 2017. godine. Ove godine lokacija ostaje nepromenjena, a datumi održavanja konferencije su od 12 do 15. oktobara.

Cilj projekta je da omogući komunikaciju između kompanija i studenata, priušti studentima neformalno obrazovanje, upozna ih sa savremenim tokovima i trendovima u oblasti informacionih tehnologija i nadogradi njihova znanja i veštine. Tokom 4 dana predavači - stručnjaci iz nekih od najuspešnijih kompanija iz regiona održaće brojna predavanja, kako iz svoje struke, tako i o iskustvu tokom rada i praksama u njihovim firmama.

Do sada podršku konferenciji pružaju Startit, Dafed, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Ustanova studentskih odmarališta Beograd, kao i IT kompanije fSD, Devoteam, Symphony, Quantox, Octa - IT Sourcing, Microsoft MDCS i Nordeus.

Prijave su moguće svakog radnog dana od 10 do 14h u kancelariji Studentske unije Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, u kancelariji Studentskog parlamenta u Čačku, ali i putem onlajn forme koju možete pronaći na linku.

Promo cena konferencije za budžetske studente je 5990 dinara.

Više informacija možete pronaći na sajtu, fejsbuk stranici i instagram profilu konferencije.

(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 2)

Ostavi komentar

Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija