14.09.2021. ·
2 min
· [ Vreme: četvrtak, 16.09.2021. ]

Webiz festival u Beogradu

Webiz festival u Beogradu

U svetu u kom su globalne društvene prilike obeležene razvojem tehnoloških inovacija, a najaktuelnija zanimanja današnjice prilagođena novim tržišnim zahtevima, potrebno je mnogo zalaganja da prava informacija bude na pravom mestu!

Webiz festival u okviru panelnih sadržaja predstavlja najnovije vesti iz sveta digitala!  

Digitalno okruženje se osnažuje sve većom pojavom frilensera pa je Srbija postala  jedna od top 10 frilens zemalja na svetu! U ovakvoj dinamičnoj sredini internet trgovina ubrzano raste i utiče na veliku potražnju za platformom Payoneer, kako na globalnom, tako i na lokalnom tržištu! Regionalna domenska industrija postaje sve konkurentnija u uslovima digitalne transformacije.  

Ipak, da je moguće objediniti sve aktuelnosti koje smo nabrojali i predstaviti u formi festivalskog događaja - dokazuje nam Webiz, začetnik prezentovanja aktuelnih dešavanja u eri digitalizacije!

Webiz je najbolji primer kako jedna regionalna priča može izrasti u vodećeg promotera najuticajnijih zanimanja u digitalnom okruženju! 

Nakon svih regionalnih konferencija, konačno i Beograd postaje centralno mesto novog festivalskog formata! Tokom 16. i 17. septembra, festivalske aktivnosti biće predstavljene publici u prestoničkom Event centru “Just & Lobby”, koji će ugostiti mnogobrojne predstavnike medija, najuticajnije govornike iz aktelnih zanimanja 21. veka, kao i sve poštovaoce edukativnih sadržaja.

Webiz festival će nam predstaviti najnovija dešavanja iz oblasti digitalnih zanimanja, uspešne startup priče, srpske superklastere, rezultate prve crowdinvesting platforme u Srbiji, globalnu platnu platformu Payoneer, predstavnike kreativnih zanimanja i umetnosti koji se sve više prilagođavaju digitalizovanom okruženju!

U festivalskom programu svakako će uživati poklonici digitalnog marketinga i dropšipinga!

Tokom drugog festivalskog dana, dva autentična predavača - Nedim Šabić i Aleksandar Stanić, održaće prvoklasne radionice! Prepoznatljivi internet edukatori su osnivači najtraženijih kurseva današnjice!

Posetioce tokom oba festivalska dana očekuju i networking žurke, a uz podršku zvaničnog festivalskog partnera, Kompanije Payoneer, biće organizovana i sjajna nagradna igra!

Webiz svojim pratiocima pruža mogućnost da se i putem blog sadržaja bolje upoznaju sa najaktuelnijim temama u eri digitalizacije pa vas tako pozivamo da posetite njihovu Hub rubriku koja se, između ostalog, bavi i digitalnim novcem!

Oceni tekst

0
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.

0 komentara

Druga dešavanja

Sva dešavanja