28.02.2024. ·
1 min
· [ Vreme: četvrtak, 07.03.2024. ]

WiDS Belgrade i ove godine organizuje dva sjajna događaja!   

HelloWorld
0
WiDS Belgrade i ove godine organizuje dva sjajna događaja!    

Women in Data Science (WiDS) Belgrade i ove godine organizuje konferenciju u Beogradu, koja je posvećena promociji sjajnih žena iz Srbije koje se bave naukom i podacima. Ove godine imamo čak dva panela u okviru konferenije! 

Prvi panel se održava 7.3. (četvrtak) u 18h u prostorijama Rajićeva Shopping Center (Centralni trg), koji je jedan od glavnih partnera WiDS Belgrade. Panel ŽENE NAUKA PODACI za cilj ima da podigne svest publike o tome zašto su nauci i podacima potrebne uspešne i samosvesne žene. Upravo takve žene danas dominiraju IT industrijom u Srbiji, a baš ti ćeš imati priliku da ih upoznaš na ovom sjajnom događaju! Panelistkinje su: Natali Delić (Telekom), Nevena Nikolić (Microsoft), Marija Gavrilović (Etihad) i Isidora Gatarić (Wireless Media Group). 

Prijava za prisustvo na panelu je obavezna, a to možeš da učiniš na ovom linku.

Drugi panel se održava 9.3. (subota) u 11h u prostorijama Playstudios (Masarikova 5, Beograđanka, 6. sprat), koji je takođe jedan glavnih partner WiDS Belgrade ove godine. 

Panel DATA | WOMEN (tech talk), koji će se održati u Playstudios, za cilj ima da podigne svest publike o tome kakve napretke imamo u svetu nauke i podataka u pogledu tehnologija koje se koriste, projekata koji se rade u najvećim Data Science kompanijama u Srbiji i slično. Panelistkinje su: Ana Dukić (Rivian), Mina Petrović (ERSTE), Andreja Gluščević (Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu) i Aleksandra Alorić. 

Prijava za ovaj događaj je takođe obavezna i to možeš uraditi preko ovog linka.

Čekamo te da zajedno otkrivamo lepote nauke o podacima 7. i 9. marta! 😊 

Oceni tekst

5
1 glas
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.

0 komentara

Druga dešavanja

Sva dešavanja