image-slide2
Dešavanja

WordCamp Belgrade 2017

Subota, 13.05.2017

Najveća WordPress konferencija u regionu, WordCamp Belgrade 2017 održaće se 13. i 14 maja u Beogradu, u prostorijama univerziteta Singidunum.

WordCampovi su neformalni skupovi koje organizuju lokalne WordPress zajednice, a u saradnji sa WordPress fondacijom. Cilj i namera im je da, na jednom mestu, okupe i spoje korisnike WordPressa bilo da su u pitanju developeri i programeri, dizajneri i content creatori, vlasnici malih/srednjih/velikih biznisa, fotografi, blogeri i, uopšte, svi oni koji na neki način koriste ili žele da koriste WordPress platformu.

Na ovogodišnjoj konferenciji se očekuje više od 15 predavača iz zemlje i inostranstava, preko 350 posetilaca. Organizatori su obezbedili besplatnu hranu i piće za sve učesnike, a odatle ćete otići sa mnogo novih znanja, urađenih praktičnih radionica, a takođe ćete doprineti i razvoju WP zajednice. :)

Pored samih predavanja, koristan način da saznate nešto novo i korisno jeste da se uključite u konverzaciju između sesija i na pauzama. Ne ustručavajte se da priđete predavačima ili ostalim učesnicima, sponzorima i pitate ih sve što vas zanima bilo za samu temu, uslugu ili proizvod ili i tuđe mišljenje o samom skupu, pa i predstavljanje nekih svojih ideja, poručuju organizatori.

Ovogodišnju konferenciju su podržali JetpackWoo CommerceGoDaddy Pro, bluehostYoastWPML.orgSiteGroundShindiri studio.

Registracija

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u prodaji po ceni od 16 evra, a možete ih kupiti bilo putem PayPal servisa ili kontaktiranjem organizatora na email adresu wordcamp@wpserbia.rs.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija