WordCamp Vršac 2020
Dešavanja

WordCamp Vršac 2020

Subota, 09.05.2020

WordCamp Vršac će se održati 9. i 10. maja i povezaće na jednom mestu učesnike i predavače, ali i sponzore - kako one koji su iz IT industrije tako i lokalne privrednike i preduzetnike  koji prepoznaju  vrednost i značaj naše konferencije.

WordCamp Vršac je više od regionalne konferencije koja okuplja WordPress zajednicu. To je skup IT entuzijasta, developera, blogera, dizajnera, pisaca i preduzetnika, od početnika do iskusnih profesionalaca.  Do kraja 2019. godine održana su 1063 kampa u 76 gradova širom sveta a Vršac će biti 77. grad!

Osim vrhunskog kvaliteta predavanja, u fokusu kampa je i networking. Učesnici slušaju aktuelna predavanja, razmenjuju ideje i druže se. Sve je usmereno ka cilju da provedete nezaboravan vikend i iz Vršca odete bogatiji za znanje i kontakte koji mogu promeniti tok vaše karijere.

Predavači važe za eksperte u svojim oblastima dok su sponzori ovih događaja veoma cenjeni u zajednici i prepoznati su kao vizionari, društveno odgovorne kompanije sa visokim etičkim vrednostima i pokretači globalnog progresa.

Više informacija o događaju i ulaznicama možete pronaći na linku.


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 3)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška