WordPress Panel -
Dešavanja

WordPress Panel - "Karijera u WordPress-u"

Sreda, 22.05.2019 u 18:00

Tokom panela četiri eksperta iz različitih sfera, će pričati o tome kako im je WordPress pomogao da dođu tu gde su sada, i pomoći da otkrijete svoje mesto u WordPress-u, i kako najlakše do njega. Sve što vas zanima o WordPress-u, saznaćete u beogradskom Startit Centru, u sredu, 22. maja, sa početkom u 18:00 časova.

Kako najbrže naučiti WordPress? Može li se od njega dobro živeti u Srbiji? Kakve su mi opcije za karijeru? To su samo neka od pitanja koja biti pokrivena u panel diskusiji na temu karijere u WordPress-u.

Panelisti na ovom događaju su:

Vladimir Tanović se WordPress-om bavi više od 5 godina, od čega preko 2 godine na poziciji Advanced Technical Support u kompaniji GoDaddy. Profesionalni je vaterpolista više od 18 godina.

Bojan Petrović se preko deceniju bavi razvojem WordPress tema, priključaka i servisa. 2010. je sa drugarom osnovao Meks, agenciju koja pravi premium teme, koja ima Power Elite Author status na ThemeForest-u.

Nikola Štulić je svoju karijeru freelancer-a započeo još 2002. Od 2007. je koristeći WordPress radio za klijente širom sveta. Početkom ove godine je postao sertifikovani Codeable ekspert.

Nemanja Cimbaljević se profesionalno bavi PHP-om od 2005. godine. WordPress koristi kako is perspektive programera od 2009. godine, tako i iz perspektive administratora i suvlasnika hosting kompanije orijentisane na tržište Srbiji.

Na ovaj besplatan događaj, možete da se prijavite putem linka.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška