WordPress Panel - "Karijera u WordPress-u"

WordPress Panel - "Karijera u WordPress-u"

Tokom panela četiri eksperta iz različitih sfera, će pričati o tome kako im je WordPress pomogao da dođu tu gde su sada, i pomoći da otkrijete svoje mesto u WordPress-u, i kako najlakše do njega. Sve što vas zanima o WordPress-u, saznaćete u beogradskom Startit Centru, u sredu, 22. maja, sa početkom u 18:00 časova.

Kako najbrže naučiti WordPress? Može li se od njega dobro živeti u Srbiji? Kakve su mi opcije za karijeru? To su samo neka od pitanja koja biti pokrivena u panel diskusiji na temu karijere u WordPress-u.

Panelisti na ovom događaju su:

Vladimir Tanović se WordPress-om bavi više od 5 godina, od čega preko 2 godine na poziciji Advanced Technical Support u kompaniji GoDaddy. Profesionalni je vaterpolista više od 18 godina.

Bojan Petrović se preko deceniju bavi razvojem WordPress tema, priključaka i servisa. 2010. je sa drugarom osnovao Meks, agenciju koja pravi premium teme, koja ima Power Elite Author status na ThemeForest-u.

Nikola Štulić je svoju karijeru freelancer-a započeo još 2002. Od 2007. je koristeći WordPress radio za klijente širom sveta. Početkom ove godine je postao sertifikovani Codeable ekspert.

Nemanja Cimbaljević se profesionalno bavi PHP-om od 2005. godine. WordPress koristi kako is perspektive programera od 2009. godine, tako i iz perspektive administratora i suvlasnika hosting kompanije orijentisane na tržište Srbiji.

Na ovaj besplatan događaj, možete da se prijavite putem linka.

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija