WP meetupa: Primena progresivnih JavaScript frameworka i geomarketing
Dešavanja

WP meetupa: Primena progresivnih JavaScript frameworka i geomarketing

Četvrtak, 20.12.2018 u 18h

WordPress meetup će se održati u četvrtak, 20. decembra, od 18 časova u Startit Centru Novi Sad.

Šesnaesti sastanak WordPress zajednice posvećen e-commerce sajtovima i veoma popularnom dodatku WooCommerce. Na meetupu će biti održana dva predavanja za WordPress developere.

Prvo predavanje će održati Aleksandar Stojšin iz agencije za web dizajn ForwardSlash iz Njujorka. Naziv predavanja koje će Aleksandar održati je: ‚‚Primena Progresivnih JavaScript Frameworka u WordPress-u”.

Predavanje će biti usmereno ka primeni progresivnih JavaScript frameworka u kombinaciji sa WordPressom. Izlaganje će biti konkretizovano kroz kombinaciju Vue.js frameworka primenjenog na veb prodavnicu, koji je zasnovan na WooCommerce pluginu. Cilj predavanja je analiza prednosti i nedostataka kombinacije ovih tehnologija, kroz konkretan primer i načini da se izbegnu uska grla ovog pristupa.

Drugi predavač je Ivijan-Stefan Stipić. Tema drugo predavanja će biti: ‚‚WordPress i geomarketing”.

Geomarketing je jedna od danas najpopularnijih marketinških tehnologija. Ovo predavanje će biti o upotrebi geomarketinga kako u WooCommerce, affiliatemarketingu, tako i u drugim veb sajtovima za direktniju prezentaciju usluga, proizvoda i generalnog sadržaja, približavanjem istog krajnjim posetiocima prema geolokaciji.

WordPress Novi Sad zajednica spaja sve WordPress korisnike, developere, blogere, biznis početnike i profesionalce, koji žele da podele svoje ideje, iskustva i uče, kako jedni od drugih, tako i od vodećih stručnjaka u oblasti WordPressa. Krajnji cilj je popularizacija WordPress platforme u Novom Sadu.

Prisustvo na događaju je besplatno, ali je obavezno prijavljivanje putem ovog linka.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška