image-slide2
Dešavanja

#WPSU Landing page i izrada sajta uz pomoć Elementora

Četvrtak, 07.03.2019 u 18:00

Drugi WordPress meetup u Infostud Hub-u/Startit Centru Subotica, održaće se 07. marta, sa početkom od 18:00 časova.

U saradnji sa WordPress Srbija, u fokusu drugog meetup-a, biće obrađene dve teme:
1. Razvoj i psihologija perfektnog landing page-a
2. Kako ubrzati proces izrade WordPress sajta uz Elementor

Ovo predavanje je fokusirano isključivo na frontend što izuzetno može biti korisno dizajnerima, koderima i frontend majstorima.

Predavač Ivijan-Stefan Stipić će ispričati šta je landing page, kako se pravi landing page, kakva je anatomija i psihologija uključena u razvoju landing page-a, SEO i sve njegove važnosti da se u roku od najmanje tri sekunde privuče pažnja posetioca i ostvari dobra konverzija posetioca u stalnog korisnika. Ivijan-Stefan je CEO internacionalne agencije za marketing i PR — Infinitum Form. Internet razvojem se bavi oko 15 godina. Član je WordPress zajednice, aktivno se bavi internet marketingom, aktivno prati inostrane trendove i nove tehnologije, a u slobodno vreme se bavi prenošenjem znanja na mlađe generacije.

U drugom delu predavanja, Milan Milićev će prezentovati Elementor i prikazati kako se uz jednostavan i brz proces, uz malo truda i bez posebnog kodiranja, mogu napraviti savršene web stranice sa modernim dizajnom i vizualnim efektima. Ovo predavanje će ujedno i zaokružiti predhodnu temu, jer je usko povezano sa psihologijom izrade stranica u jednom WordPress projektu. Milan zaposlen u digitalnoj agenciji Progressive Media na poziciji Lead Web Designer. Više od 10 godina se profesionalno bavi izradom web sajtova i internet marketingom i do sada je kreirao preko 200 sajtova. Držao je mnogobrojna predavanja, aktivno prati IT trendove, inovativna rešenja i kako najnovije tehnologije mogu da pomognu razvoju online poslovanja, a takođe je aktivan član WordPress zajednice.

Na ovo besplatno predavanje, neophodno je da se prijavite putem sledećeg linka.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija