image-slide2
Dešavanja

#WPVŠ 02/2020

Petak, 21.02.2020 u 19h

U Startit Centru Vršac će se 21. februara sa početkom u 19h održati WordPress Meetup.

Februarsko druženje donosi nam jedno predavanje u interpretaciji dva predavača, a to su: Tijana Andrejić i Vladimir Tanović.

Tijana je ljubitelj životinja, prirode i WordPressa. GoDaddy for Good ambasador za Srbiju. Fitnes entuzijasta, introvert. Diplomirala na FON-u, nesuđeni veterinar dok se Vladimir bavi WordPressom više od 5 godina, kako izradom tako i održavanjem sajtova, a trenutno je na poziciji eksperta migracija u WordPressu. Pored posla uspešno se profesionalno bavi vaterpolom preko 17 godina. Voli da deli znanje sa drugim ljudima i pomogne im da napreduju, kako poslovno tako i privatno.

Na ovom predavanju, Vlada i Tijana će preći nekoliko tehnički manje zahtevnih metoda za kloniranje i migriranje WordPress sajta ali i naprednije SSH komande koje mogu biti od velike koristi i znatno ubrzati proces migriranja/kloniranja. Detaljno će biti objašnjene različite mogućnosti za prebacivanje fajlova i baze podataka. Osim toga, biće analizirani i najčešći problemi sa kojima se susreće neko ko migrira ili klonira sajt. Predavanje je namenjeno i početnicima i onima koje se već bave ovim poslom.

Prisustvo predavanju je besplatno ali je neophodno prijaviti se putem linka.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija