#WPVŠ meetup
Dešavanja

#WPVŠ meetup

Petak, 29.11.2019 u 19h

Meetup je zakazan za petak, 29. novembar, u 19 časova u Startit Centru Vršac.

Alekandar Predić je Web/WordPress Developer u kompaniji Shindiri Studio. Jedan je od osnivača WordPress zajednice u Nišu i član WordCamp Europe organizacionog tima. Uživa u vremenu provedenom sa porodicom, u koju spada i jedan hrabri jazavičar. Veliki je ljubitelj naučnofantastičnih filmova koje gleda iznova i iznova.

U svom predavanju pričaće o zamkama pri izboru dodataka ili teme. Ne očekujte uobičajene priče da treba voditi računa o brzini, kvalitetu koda... Umesto ovih opštih mesta Aleksandar će kroz primere pružiti širu sliku ekosistema tema i dodataka u WordPress-u i proraditi različite krizne scenarije. Na primer: šta ako dodatak ili tema koju koristite u svakodnevnom radu sa klijentima više ne dobija update ili da je prekinuta njena distribucija? Odgovori vas čekaju u petak.

Ivan Mojsilović je softverski inženjer sa decenijskim iskustvom u upravljanju projektima i kreiranju novih proizvoda. Uz to je i suosnivač startapa Yanado. U pitanju je alat za upravljanje projektima i zadacima unutar Gmaila.

Svoje bogato iskustvo u menadžmentu u raznim okruženjima pretočiće u priču o timovima koji funkcionišu. Od sastava, razvoja, preko implementacije procedura pa sve do rukovođenja i motivisanja. Čime god da se bavite, ova znanja ćete moći da primenite, čak i u svom najbližem okruženju.

Prijava je obavezna.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška

Slika: Astronaut sa laptopom
Neko reče da naš newsletter nije spam i da ima dušu.
U pravu je.

Prijava na newsletter

Želim da mi stiže HelloWorld newsletter (koji je zanimljiviji od ovih dosadnih ali neophodnih GDPR saglasnosti). Takođe znam da se u svom nalogu mogu odjaviti u bilo kom trenutku.