21.10.2020. ·
1 min
· [ Vreme: petak, 23.10.2020. ]

Za dva dana počinje Svetski AI Panel: kompanije Google, Airbus, H&M, SingularityNET i mnoge druge na Wonderland AI Summit-u 2020

HelloWorld
0
Za dva dana počinje Svetski AI Panel: kompanije Google, Airbus, H&M, SingularityNET i mnoge druge na Wonderland AI Summit-u 2020

Najuticajniji predstavnici globalne AI zajednice okupiće se u petak, 23. oktobra na Svetskom AI panelu, koji organizuje Wonderland AI Summit 2020.

Samit je počeo 19. oktobra kada je organizovana prva tehnička edukacija za učesnike, a nakon svih tehničkih radionica uslediće Keynote dan u okviru koga će se održati i Svetski AI panel, posvećen inovacijama, idejama i aktuelnostima na svetskoj AI sceni.

Među govornicima će se naći Adam Bonnifield (Vice President of AI and Analytics at Airbus), Ben Goertzel (CEO of SingularityNET), Mihailo Jovanović (Direktor kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu u Vladi Republike Srbije), Wilder Rodrigues (Senior Data Scientist at VodafoneZiggo), Keith Strier (Vice President of Worldwide AI Initiatives at NVIDIA), Koolmeister Errol (Lead Data Scientist at H&M) i mnogi drugi.

Svi zainteresovani imaju priliku da se besplatno prijave za učešće na ovom online događaju, gde će svetski AI lideri govoriti o tome kako trenutno vodeće kompanije kao što su Google, Airbus, H&M, Singularity NET, VodafoneZiggo primenjuju veštačku inteligenciju u svom poslovanju.

Prijave za keynote diskusije i Svetski AI panel su besplatne i još uvek otvorene, što je dodatni podsticaj za sve zainteresovane učesnike da saznaju više o potencijalima i primeni veštačke inteligencije. 23. oktobar je ujedno i odlična prilika za umrežavanje sa AI ekspertima iz celog sveta, a u okviru networking-a će se razmenjivati i sjajne ideje, iskustva i preporuke koje se tiču primene veštačke inteligencije u biznisu i drugim sferama.

Wonderland AI Summit 2020 se organizuje uz podršku kompanije Huawei, koja je diamond partner samita, kao i kompanija Dell Technologies (platinum partner) i Anari AI (gold partner).

PRIJAVITE SE BESPLATNO za učešće na samitu koji okuplja najzvučnija imena iz AI sveta. Inovacije su na dohvat ruke - budite i VI deo priče.

Oceni tekst

5
1 glas
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.

0 komentara

Druga dešavanja

Sva dešavanja