image-slide2
Dešavanja

Zašto je JavaScript toliko popularan među programerima?

Sreda, 20.09.2017 u 18h

U sredu, 20. septembra u 18 časova vas u Startit Centru Zrenjanin očekuje predavanje o JavaScriptu, gde ćete moći da se upoznate sa njegovim osnovama i saznate zašto je popularan među programerima.

JavaScript je programski jezik koji Web sajtu daje interaktivnost. To je skriptni programski jezik koji se prvenstveno koristi za definisanje funkcionalnosti Web sajtova. Radi se o dinamičnom, slabo tipiziranom jeziku, sa skromnom podrškom za objektno orijentisano programiranje.

Predavač je Max Savin. Svoju karijeru je počeo kao dizajner i marketing stručnjak, a kasnije je odlučio da se posveti razvoju softvera. Max će pričati o tome zašto je JavaScript tako popularan u svetu, koje su osnove i načini kreiranja softvera koristeći se ovim programskim jezikom. Pričaće o tome kako funkcioniše, koje su njegove prednosti i na kraju će pokazati kako napraviti manji program koristeći JavaScript. Predavanje je namenjeno svima koji žele da se upoznaju sa JavaScriptom i koji imaju osnovnog znanja, a žele da nauče više. Predavanje će biti na engleskom jeziku.

Ulaz je besplatan, ali zbog ograničenog broja mesta potrebno je da svoj dolazak prijavite popunjavanjem sledeće forme.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija