Zavirimo u svet Data Science-a
Dešavanja

Zavirimo u svet Data Science-a

Subota, 21.12.2019 u 16h

U Startit Centru u Novom Sadu će u subotu, 21. decembra, sa početkom u 16 časova biti održana peta radionca koja je posvećena Data Science svetu u programskom jeziku R.

Tokom radionice učesnici i predavači će voditi diskusiju o svetu Data Science-a, o potencijalnim poteškoćama u procesu pronalaženja posla, kao i o poteškoćama koje se javljaju u samim Data Science projektima, dok će se u drugom delu radionice učesnici pozabaviti setovima podataka koji ih zanimaju, učitati podatke ukoliko ih budu imali ili ih skinuti sa interneta ukoliko ih ne budu posedovali.

Primeniće se već stečeno znanje sa prethodnih radionica da bi se pripremili podaci za vizualizaciju, a zatim će ih sami učesnici i vizualizovati. Onima koji se prvi put budu pridružili radionicama predavači će pružiti pomoć oko uključivanja u R Ladies zajednicu.

Oni koji žele da analiziraju svoj set podataka obavezno je da ponesu laptop sa instaliranim R-om i RStudio-m, dok oni koji će se prvi put priključiti radionici dovoljno je samo da ponesu laptop.

Predavači su: Olivera Grljevićdocent na Ekonomskom fakultetu u Subotici i Katica Ristić, diplomirani inženjer matematike, Data Science entuzijasta, sa desetogodišnjim iskustvom kao edukator.

Prisustvo radionici je besplatno ali je broj mesta ograničen pa je potrebno prijaviti se putem linka.


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 3)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška