Zühlke meetup - predstavljanje aktuelnih blockchain projekata
Dešavanja

Zühlke meetup - predstavljanje aktuelnih blockchain projekata

Petak, 26.10.2018 u 18:30h

U svojim prostorijama kompanija Zühlke 26. oktobra u 18:30 organizuje meetup na temu blockchain tehnologije. Tokom ovog meetupa svoj rad će predstaviti dva startapa Unibright i Tolar HashNET.

Posetioci će ovom prilikom imati mogućnost da čuju nešto više o Unibrightovom frameworku, koji je napravljen kako bi omogućili kompanijama koje žele da koriste blockchain tehnologiju, a nisu vešte u tome, što lakšu integraciju ove tehnologije u njihov biznis model i poslovanje. CTO ove kompanije, Stefan Šmit, će objasniti motivaciju i koncept koji stoji iza ovog frameworka, a zatim će po prvi put prezentovati demo aplikaciju na čijem razvoju ovaj startap radi od uspešnog ICO-a u aprilu.

Josip Maričević će zatim predstaviti Tolar HashNET platformu i trenutu fazu u kojoj se projekat nalazi i mogućnosti njegove aplikacije. Tolar platforma zadržava pozitivne karakteristike blockchain tehnologije, sa bržom validacijom transakcija, znatno manjom strukturom od blockchaina (dovoljno mala da se transakcije vrše na telefonu), koristi POS (Proof-of-Stake) sa masternodovima, pa samim tim i troši manje električne energije, a uključuje i EVM (Ethereum Virtual Machine) i Solidity pametne ugovore.

Ulaz na događaj je besplatan, ali je za prisustvo neophodno prijaviti se unapred putem ovog linka.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška