Zühlke meetup - predstavljanje aktuelnih blockchain projekata

Zühlke meetup - predstavljanje aktuelnih blockchain projekata

U svojim prostorijama kompanija Zühlke 26. oktobra u 18:30 organizuje meetup na temu blockchain tehnologije. Tokom ovog meetupa svoj rad će predstaviti dva startapa Unibright i Tolar HashNET.

Posetioci će ovom prilikom imati mogućnost da čuju nešto više o Unibrightovom frameworku, koji je napravljen kako bi omogućili kompanijama koje žele da koriste blockchain tehnologiju, a nisu vešte u tome, što lakšu integraciju ove tehnologije u njihov biznis model i poslovanje. CTO ove kompanije, Stefan Šmit, će objasniti motivaciju i koncept koji stoji iza ovog frameworka, a zatim će po prvi put prezentovati demo aplikaciju na čijem razvoju ovaj startap radi od uspešnog ICO-a u aprilu.

Josip Maričević će zatim predstaviti Tolar HashNET platformu i trenutu fazu u kojoj se projekat nalazi i mogućnosti njegove aplikacije. Tolar platforma zadržava pozitivne karakteristike blockchain tehnologije, sa bržom validacijom transakcija, znatno manjom strukturom od blockchaina (dovoljno mala da se transakcije vrše na telefonu), koristi POS (Proof-of-Stake) sa masternodovima, pa samim tim i troši manje električne energije, a uključuje i EVM (Ethereum Virtual Machine) i Solidity pametne ugovore.

Ulaz na događaj je besplatan, ali je za prisustvo neophodno prijaviti se unapred putem ovog linka.

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija