Zvanja u IT industriji
Dešavanja

Zvanja u IT industriji

Utorak, 25.02.2020 u 18h

O zvanju u IT industriji, opredeljenju, usmerenju i specijalizaciji biće reči 25. februara u 18h u Startit Centru Novi Sad.

Svi znaju za frontend, backend, ali šta to zapravo znači? Šta sve uključuje? Da li se zna razlika između vizuelnog i grafičkog dizajnera? Ko zna šta je UX, IX, DX? Za koje usmerenje se najbolje opredeliti.

Nakon uvodnog dela, sa Danilom Novakovićem, moderator događaja će pričati o tome kako se aplicira za praksu, za posao, šta treba da se pokaže da bi se potencijalni poslodavac zainteresovao i pružio šansu zainteresovanom kandidatu. Osim što je primao na praksu i zapošljavao, Danilo često učestvuje u organizovanju startap radionica, a sopstveni posao (freelance, startap, agencija ili preduzeće) biće tema narednih susreta.

Moderator je Mladen Đurić, osnivač i predavač u Školi za profesionalni development Koder gde, osim projekata koje i dalje radi, organizuje i realizuje kurseve opštih principa developmenta, Drupala i JavaScript-a. Deceniju i po u veb tehnologijama kako u spostvenoj firmi tako i radeći za druge, pokušava da prenese iskustvo i veštine onima koji žele da unaprede svoja znanja.

Gost ovog meetup-a je Danilo Novaković, veliki entuzijasta koji je počeo kao front-end developer i veb dizajner da bi se od 2012. posvetio sopstvenoj kompaniji Purezeen i neprofitnoj organizaciji DaFED kroz koju organizuje nastupe eminentnih predavača iz regiona i sveta, radionice, ali i praksu za mnoge koji su prve korake napravili sa njim (a neki su i ostali).

Tribina je namenjena i zaposlenima i nezaposlenima koji žele da čuju kako zapošljavanje funkcioniše sa druge strane, iz ugla poslodavca, kao i onima koji žele da na realan način shvate šta znači biti programer, koder, developer. Koja god pitanja da imaju posetioci, predavač i moderator su tu da im pomognu i daju odgovor na (skoro) sve što ih interesuje.

Prisustvo predavanju je besplatno ali je neophodno prijaviti se putem linka.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška

Slika: Astronaut sa laptopom
Neko reče da naš newsletter nije spam i da ima dušu.
U pravu je.

Prijava na newsletter

Želim da mi stiže HelloWorld newsletter (koji je zanimljiviji od ovih dosadnih ali neophodnih GDPR saglasnosti). Takođe znam da se u svom nalogu mogu odjaviti u bilo kom trenutku.