image-slide2
Dešavanja

Zvanja u IT industriji

Utorak, 25.02.2020 u 18h

O zvanju u IT industriji, opredeljenju, usmerenju i specijalizaciji biće reči 25. februara u 18h u Startit Centru Novi Sad.

Svi znaju za frontend, backend, ali šta to zapravo znači? Šta sve uključuje? Da li se zna razlika između vizuelnog i grafičkog dizajnera? Ko zna šta je UX, IX, DX? Za koje usmerenje se najbolje opredeliti.

Nakon uvodnog dela, sa Danilom Novakovićem, moderator događaja će pričati o tome kako se aplicira za praksu, za posao, šta treba da se pokaže da bi se potencijalni poslodavac zainteresovao i pružio šansu zainteresovanom kandidatu. Osim što je primao na praksu i zapošljavao, Danilo često učestvuje u organizovanju startap radionica, a sopstveni posao (freelance, startap, agencija ili preduzeće) biće tema narednih susreta.

Moderator je Mladen Đurić, osnivač i predavač u Školi za profesionalni development Koder gde, osim projekata koje i dalje radi, organizuje i realizuje kurseve opštih principa developmenta, Drupala i JavaScript-a. Deceniju i po u veb tehnologijama kako u spostvenoj firmi tako i radeći za druge, pokušava da prenese iskustvo i veštine onima koji žele da unaprede svoja znanja.

Gost ovog meetup-a je Danilo Novaković, veliki entuzijasta koji je počeo kao front-end developer i veb dizajner da bi se od 2012. posvetio sopstvenoj kompaniji Purezeen i neprofitnoj organizaciji DaFED kroz koju organizuje nastupe eminentnih predavača iz regiona i sveta, radionice, ali i praksu za mnoge koji su prve korake napravili sa njim (a neki su i ostali).

Tribina je namenjena i zaposlenima i nezaposlenima koji žele da čuju kako zapošljavanje funkcioniše sa druge strane, iz ugla poslodavca, kao i onima koji žele da na realan način shvate šta znači biti programer, koder, developer. Koja god pitanja da imaju posetioci, predavač i moderator su tu da im pomognu i daju odgovor na (skoro) sve što ih interesuje.

Prisustvo predavanju je besplatno ali je neophodno prijaviti se putem linka.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija