Iskustva i komentari zaposlenih

Pretraži iskustva o radu i iskustva sa intervjua. Saznaj kako je zapravo raditi u kompaniji.

Iskustva i komentari o kompaniji Jatheon Technologies d.o.o.

Intervju
20.04.2023
Negativno iskustvo

Technical Support Engineer

Jatheon Technologies Inc

Bez ponude za posao

Intervju lak

Online intervju

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

Prvi razgovor je bio sa HR predstavnicom (ove kanadske kompanije) koja me je prethodno kontaktirala preko LinkedIn-a. Razgovor je bio sasvim opušten i bez mnogo gnjavaže oko predtavljanja firme i sl. Posebno mi se dopalo što je transparentno objašnjeno koji su nedostaci firme, a da su ih i sami zaposleni svesni. Retko ko danas to radi, pogotovo na inicijalnim intervjuima. Isto tako, u samom opisu pozicije otkriveno je dosta detalja i informacija za samu poziciju (benefiti, radno vreme, postojanje entita u Srbiji itd.). Jedan deo razgovora obavljen je i na engleskom. Rečeno mi je da ću povratnu infromaciju dobiti do kraja nedelje. -Sledeći krug je trebao da bude zadatak (u vidu upitnika) gde pitanja nisu tehničke prirode, već su situaciona - gleda se komunikacija i kako bi kandidat reagovao u određenim situacijama. Međutim, u međuvremenu su mi javili da nisam prošao dalje bez ikakvog daljeg pojašnjenja. Kada sam poslao propratni mejl, odgovorili su mi da je razlog odbijanja bio (citiram): "Odlučili smo se za drugog kandidata koji je već dugo bio u bazi, ali sada se poklopilo da možemo da sarađujemo". Mislim da bi bilo fer i korektno da su mi odmah ukazali na ovo, jer to nije nešto što se može desiti iznenada i podaci kandidata ostaju u bazi najmanje godinu dana. Isto tako, ovaj razgovor sam imao tokom svog odmora, što samim tim pokazuje da sam uložio svoje slobodno vreme. Pretpostavljam da je jedan od razloga odbijanja to što mi se nije svideo rad u noćnim smenama, iako sam naglasio da ne bih imao ništa protiv da radim od 15.00 do 23.00.
Korisno? 0
Arhiva | Iskustvo
20.03.2018
Potvrđen Linkedin identitet
5 Preporučuje

Head of Support

Jatheon Technologies Inc

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 4-7 godina

Pozitivno

Rad od kuće ili gde god postoji zadovoljavajuća internet konekcija, ali je i kompanijska kancelarija uvek na raspolaganju. Odličan kolektiv u kome se ceni rad, uz fenomenalna druženja na team building eventima. Redovna plata, plaćen godišnji odmor. Svaki zaposleni dobija odgovarajući hardver za rad.

Zamerke

Nemam ih.

Korisno? 6
Arhiva | Iskustvo
05.03.2018
5 Preporučuje

Tester

Jatheon Technologies Inc

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine

Pozitivno

Fleksibilno radno vreme, rad od kuće, obezbeđen laptop za rad, redovna i lepa plata, odlične kolege, opuštena atmosfera.

Zamerke

Nemam šta da zamerim.

Korisno? 8