Iskustva i komentari zaposlenih

Pretraži iskustva o radu i iskustva sa intervjua. Saznaj kako je zapravo raditi u kompaniji.

Iskustva i komentari o kompaniji Neotech Solutions

Intervju · 14.09.2022.

Business Development Manager

Neotech Solutions

Pozitivno iskustvo

Prihvatio/la ponudu

Intervju težak

Trajalo je 4 nedelje

Kako je izgledao proces

Prvi intervju je bio sa HR departmanom tokom koga su gledali da li smo dobar fit. Drugi korak je intervju sa fokusom na stručna pitanja i radna iskustva. Na kraju tog drugog intervju sam dobio zadatak koji je uslov da se dođe do trećeg koraka - finalnog intervjua. Nakon urađenog zadatka, treći intervju je prošao lagano i ubrzo nakon toga sam dobio ponudu.

0
Iskustvo · 16.08.2022

Software Developer

Neotech Solutions

Opšti utisak

2
Ne preporučuje
Potvrđen Linkedin identitet
Prethodno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine
Pozitivno

Kolege se drže zajedno poprilično, a i kako ne bi u kakvim uslovima rade, tako da uvek imaš na koga da se osloniš. Projekti interesantni, šteta za izvođenje tih projekata.

Zamerke

Organizacija nikakva, niko ne zna šta treba da se radi. Nekoliko ljudi se čuva kao oči u glavi, ostali svi prepušteni sami sebi. Pohuškali se između sebe, dali otkaze 20 ljudi, od kojih su neki tu preko godinu dana, ali nisu bff sa menadžmentom. Najbolji prolaz imaju oni koji se sližu sa direktorom. Rad vikendom im se...

0
Iskustvo · 28.07.2022

Opšti utisak

1
Ne preporučuje
Prethodno na praksi Manje od jedne godine
Pozitivno

Nema

Zamerke

Vrlo neozbiljno, ne cita se cv, ni mail koji im se posalje, otkazivanje sastanka u minut do dvanaest. Javljeno da ce se vratiti sa povratnom info za novo zakazivanje i nista.

1
Intervju · 21.10.2021.

Medior DevOps Engineer

Neotech Solutions

Negativno iskustvo

Bez ponude za posao

Intervju lak

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Jedan deo razgovora je obavljen preko mejla (sa stranim predstavnikom) gde mi je rečeno da će moju aplikaciju proslediti predviđenom sektoru za tu poziciju u Beogradu. Nakon para dana, ni pet ni šest, stiže mi pozivnica za intervju (sa tačno definisanim datumom i vremenom). Niko se nije udostojio ni da se javi pre toga...

0