O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
3 Banka logo

3 Banka

Oceni kompaniju

O nama

3 Banka u Srbiji postoji od 2002. godine kada je osnovana kao Opportunity štedionica, a 2007. se uspešno transformisala u banku. Od novembra 2021. Opportunity banka menja ime u 3 Banka.

Misija 3 Banke je da obezbedi finansijske usluge svima koji ostvaruju pozitivan uticaj na ekonomiju, društvo i životnu sredinu, a posebno onima kojima je pristup tim uslugama otežan. Bavimo se finansijskom inkluzijom što znači da svaki građanin ima pravo na korišćenje finansijskih usluga (štednje, transfera novca i finansiranje) po povoljnim uslovima.

Prisutni smo na 38 lokacija širom zemlje i imamo preko 600 zaposlenih.

Prilikom zapošljavanja osnovni kriterijumi kojima se vodimo su kompetencije i deljenje istih poslovnih vrednosti. Pored zapošljavanja iskusnih pojedinaca, naša vrata su uvek otovrena i za mlade bez iskustva, koji pokazuju potencijal i želju da profesionalno napreduju. Ovo potvrđuje i podatak da prosečna starost naših zaposlenih iznosi 33 godine.

Dosta pažnje posvećujemo našim informacionim tehnologijama, ne samo zato što je to neophodno u današnjem poslovanju, već i zato što prepoznajemo da je tu generator našeg budućeg razvoja. Zbog toga u IT sektoru imamo tridesetak nadahnutih i motivisanih stručnjaka koji se bave svim onim što jedan IT čini uspešnim i mogli bismo to podeliti u tri celine.

- Razvoj glavne bankarske aplikacije se radi u saradnji sa eksternim partnerom uz petnaestak naših developera – od iskusnih projektanata do početnika kojima je pružena prva šansa.

- Ništa manje važna ni grupa kolega koje se bave infrastrukturom baziranoj na Microsoft, Oracle, Cisco i ostalim glavnim igračima na ovom polju.

- Kako nam je orijentacija ka našim korisnicima veoma bitna, formiran je i homogen tim koji predstavlja prvu liniju podrške koja je zadužena da pomogne kolegama iz ostatka Banke u svakom trenutku.

Kontakt

Bulevar oslobođenja 2a, Novi Sad
+381 21 3405070