3 Heroes Studio



Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

3 Heroes Studio je nova kompanija u domaćoj gejming industriji, otvorena u februaru 2014. godine uz pomoć Poslovno tehnološkog inkubatora tehničkih fakulteta (BITF) u Beogradu. Otvaranje nezavisnog (indie) studija bilo je ostvarenje dečačkog sna za njegove osnivače, a BITF je obezbedio prostorije i pomoć u računovodstvenim i pravnim poslovima.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

C# Developer

Beograd

3 Heroes Studio is a young startup gaming company. We are currently developing games in Unity3d technologies (C# language). We are in a process of expanding our teams and are looking for young and enthusiastic people to start on paid internship... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
3 HEROES STUDIO
Adresa
Ruzveltova 1a, Beograd
Datum osnivanja
07.02.2014.
PIB
108402670
Matični broj
20992603
Poslovni naziv
3 Heroes Studio DOO Beograd-Palilula
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Nemanja Tojagić - Direktor
Strahinja Milenković - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija