3 ORT Inženjering d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija 3ort inženjering je osnovana u avgustu 2003. godine. Kompaniju čini grupa inženjera elektrotehnike sa iskustvom u istraživanju i razvoju u oblasti projektovanja softvera, implementacije, testiranja i osiguranja kvaliteta softvera.

3ort inženjering je primarno koncentrisan na aplikacije za mala i srednja preduzeća. Te aplikacije uključuju upravljanje infrastrukturom, plate, zapise, praćenje shipping-a, analizu troškova, bodovanje, osiguranje, lanac snabdevanja, računovodstvo, korisnički servis, trgovinu devizama, i tako dalje.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
3 ORT INŽENJERING DOO BEOGRAD
Adresa
Sarajevska 68/16, Beograd
Datum osnivanja
15.07.2003.
PIB
103050590
Matični broj
17492217
Poslovni naziv
DRUŠTVO ZA INŽENJERING, KONSALTING I IZRADU SOFTVERA 3 ORT INŽENJERING DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Vladan Ćurčić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija