RSP je u toku! Regionalni sajam poslova je u toku! Čeka te 16 IT poslodavaca i više od 220 oglasa za posao. Poseti štandove, komuniciraj sa poslodavcima, učestvuj u lovu na blago. Poseti sajam

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

Bulevar Mihajla Pupina 6/21, Poslovni centar Ušće, Beograd
učitavanje...
učitavanje...


37 osoba prati ovu kompaniju
PIB: 108871197
Matični broj: 21084409
Broj zaposlenih: 60
Predstavništvo u Srbiji: Bulevar Mihajla Pupina 6/21, Beograd; Trg Kosturnica 58, Kruševac
Svi podaci su preuzeti iz javno dostupnih izvora.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

3ap helps companies transform their business by accelerating their ambition.

Since 2014 our clients rely on 3ap to create human-centric digital solutions by bridging the gap between design space exploration and agile delivery. Headquartered in Zurich, we have around 60 professionals who give themselves to the fullest and constantly expand their competencies.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije 3AP

Software Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Poslao sam CV i preporuke sa prošlog posla u 3AP i nazvali su me već sutradan, te smo se odmah dogovorili za sastanak u njihovim prostorijama. Sastanak je bio vrlo prijatan i pričali smo o mom dotadašnjem radnom iskustvu, kao i o tome šta je 3AP i čime se konkretno bavi. Objasnili su mi i proces regrutacije, pa je sve bilo vrlo transparentno i bez bilo kakvih nedoumica. Posle inicijalne evalucije javljeno mi je da ću dobiti zadatak preko Github-a koji bi trebalo da rešim u vremenskom periodu od 5-7 dana, a mogao sam da postavim i dodatna pitanja u vezi konkretnog zadatka. Po završetku zadatka urađen je review i podelili su sve komentare sa mnom na Githubu, pa sam bio u prilici da pročitam konstruktivan feedback od iskusnijih kolega. Pošto je pristup zadatku ocenjen kao pozitivan zakazan mi je sledeći krug, odnosno tehnički intervju. Tehnički intervju smo obavili preko Skajpa, gde me dvoje kolega ispitivalo shodno navedenom iskustvu, pa su pitanja bila zaista korektno prilagođena. Neka pitanja nisam znao, ali većinu jesam. Rečeno mi je da ću najkasnije za dan-dva znati kako su me ocenili. Već sutradan su mi se javili, pa smo zakazali poslednji, četvrti krug. Na tom sastanku mi je rečeno da sam ukupno dobio pozitivne ocene i da žele da mi daju šansu. I moj utisak o svima sa kojima do tog trenutka komunicirao je bio više nego pozitivan, pa smo se lako dogovorili o početku saradnje.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.
Pročitaj arhivirane recenzije

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
3AP DOO
Adresa
Bulevar Mihajla Pupina 6, Beograd
Datum osnivanja
23.02.2015.
PIB
108871197
Matični broj
21084409
Poslovni naziv
3AP DOO Beograd-Novi Beograd
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Aleksandar Milošević - Direktor
Milica Arsić - Direktor
 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  Software Developer
  1 plata
  2000 EUR / mesečno
  2000 2000

 • Copyright © 2021 ·
  Made with in Subotica.
  Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

  Uporedi kompanije

  Uporedi kompaniju 3AP sa kompanijom:


  Postavi pitanje poslodavcu

  Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
  Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

  Za predstavnike kompanije

  Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


  Uspešno
  Neuspešno urađena operacija
  Prijavi se u svoj nalog
  Zaboravljena šifra?

  Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.  Prijava putem društvenih mreža

  Kontaktiraj nas

  Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

  Potvrdi

  Greška