Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije 3AP

  (2 utiska)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3
beneficije

5
mogućnost napredovanja

4.5
balans između karijere i privatnog života

Software Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Poslao sam CV i preporuke sa prošlog posla u 3AP i nazvali su me već sutradan, te smo se odmah dogovorili za sastanak u njihovim prostorijama. Sastanak je bio vrlo prijatan i pričali smo o mom dotadašnjem radnom iskustvu, kao i o tome šta je 3AP i čime se konkretno bavi. Objasnili su mi i proces regrutacije, pa je sve bilo vrlo transparentno i bez bilo kakvih nedoumica. Posle inicijalne evalucije javljeno mi je da ću dobiti zadatak preko Github-a koji bi trebalo da rešim u vremenskom periodu od 5-7 dana, a mogao sam da postavim i dodatna pitanja u vezi konkretnog zadatka. Po završetku zadatka urađen je review i podelili su sve komentare sa mnom na Githubu, pa sam bio u prilici da pročitam konstruktivan feedback od iskusnijih kolega. Pošto je pristup zadatku ocenjen kao pozitivan zakazan mi je sledeći krug, odnosno tehnički intervju. Tehnički intervju smo obavili preko Skajpa, gde me dvoje kolega ispitivalo shodno navedenom iskustvu, pa su pitanja bila zaista korektno prilagođena. Neka pitanja nisam znao, ali većinu jesam. Rečeno mi je da ću najkasnije za dan-dva znati kako su me ocenili. Već sutradan su mi se javili, pa smo zakazali poslednji, četvrti krug. Na tom sastanku mi je rečeno da sam ukupno dobio pozitivne ocene i da žele da mi daju šansu. I moj utisak o svima sa kojima do tog trenutka komunicirao je bio više nego pozitivan, pa smo se lako dogovorili o početku saradnje.

utisak sa intervjua postavljen: 21.10.2019.

Full stack Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
Dan nakon moje prijave na navedenu poziciju dobio sam poziv od devojke iz HR službe. Bila je prijatna i u startu mi je rekla da to što nemam dovoljno iskustva kao što je navedeno u oglasu može da bude problem i da mora da se posavetuje sa kolegama. Par sati kasnije me je nazvala i pitala me kad bi mi odgovaralo da zakažemo prvi krug intervjua. Dogovor je bio da u prostorije firme dođem u petak u 8. Svaka dalja komunikacija se odvijala sms-om. Dan nakon toga me je pitala da promenimo dogovor i da razgovor obavimo putem skype-a, naravno, ja sam na to pristao. Veče uoči intervjua mi je sms-om javila da moramo da odložimo dogovoreni sastanak koji je trebalo da se održi ujutru i da će mi se javiti u toku dana. U toku dana me je zvala da mi saopšti da je firma odlustala od mene kao kandidata jer ne ispunjavam uslove iz oglasa i da nema smisla da nastavljamo proces. Za mene je ovo krajnje neprofesionalno postupanje prema kandidatu koje ne priliči nijednoj kompaniji.

utisak sa intervjua postavljen: 20.05.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

3AP – As Agile As Possible – je mlada švajcarska kompanija koja se od 2014. godine bavi razvojem tehnološko naprednih softverskih rešenja po agile metodologiji i koja okuplja talentovane i motivisane inženjere u Cirihu i Beogradu.

Mi u 3AP-u smo u potpunosti usmereni na to da našim klijentima pomognemo da razviju rešenja koja su jedinstvena na tržištu, no ipak želimo da istaknemo da 3AP nije klasična IT outsourcing kompanija ni u jednom smislu. Baš naprotiv. Ono što 3AP izdvaja u odnosu na druge kompanije u industriji jeste disruptivni način razmišljanja, tipovi projekata na kojima radimo, naš pristup i odnos prema klijentu i naravno, naš jedinstveni tim ljudi.

Projekti na kojima radimo su tehnološki napredni, izazovni, inovativni, drugačiji, novi. U procesu razvijanja novih softverskih rešenja, naši timovi iz Švajcarske i Srbije blisko sarađuju sa klijentima i svakodnevno su u komunikaciji sa njima, te ujedno klijenti za nas predstavljaju aktivnu komponentu na svakom projektu. Za nas su klijenti aktivni članovi tima.

Biramo da radimo sa klijentima koji veruju u naš pristup, koji dele istu strast kao i mi, koji imaju „out of the box“ način razmišljanja, koji žele da se transformišu na tržištu i u nama pronađu partnera sa kojim će zajedno, dugoročno pomerati granice. Najveći broj klijenata sa kojima sarađujemo dolazi iz finansijske industrije i industrije osiguranja, s tim da mi uživamo u tome i da radimo sa startupovima koji žele da daju neku novu vrednost tržištu.

Veoma smo ponosni na naš tim ljudi i mislimo da su naši zaposleni naša najveća vrednost. Mi potpuno verujemo u njih, podržavamo ih i ulažemo u njihov lični i profesionalni razvoj, obezbeđujemo im odlične radne uslove, rad na zanimljivim i izazovnim projektima, najnovijim i najmodernijim tehnologijama, mogućnost da usavrše ono u čemu su dobri, opuštenu i prijatnu atmosferu za rad i još mnogo toga. Ono što nas posebno čini srećnim je to što znamo da naše kolege rade ono što vole, što su zadovoljni i što vidimo sa kolikim entuzijazmom dolaze na posao. 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Full Stack Developer

Beograd  • Rok: 25.05.2020

3+ years of experience with BE and FE stack and their ecosystems (e.g. JEE, Spring, Angular, React, Vue). Understanding of agile methodologies. Fluent English (oral and written)... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
3AP DOO
Adresa
Temerinska 102, Novi Sad
Datum osnivanja
23.02.2015
PIB
108871197
Matični broj
21084409
Poslovni naziv
3AP DOO Novi Sad
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Branko Milikić - Direktor
Aleksandar Milošević - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija