Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije 3AP

  (2 utiska)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3
beneficije

5
mogućnost napredovanja

4.5
balans između karijere i privatnog života

Software developer

potvrđen LinkedIn profil

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Rad na najnovijim tehnologijama. Mogućnost napredovanja kao i prijatna radna atmosfera. Dosta diskusije o idejama kako bi se došlo do što boljeg rešenja, jednakost i odgovornost među svim članovima tima.
Takođe puno mogućnosti da se nauči nešto novo od iskusnijih kolega.
Zamerke kompaniji
Ne postoji puno benefita ali je u procesu dobijanja istih.
preporučujem
utisak postavljen: 09.08.2017.

Full stack Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
Dan nakon moje prijave na navedenu poziciju dobio sam poziv od devojke iz HR službe. Bila je prijatna i u startu mi je rekla da to što nemam dovoljno iskustva kao što je navedeno u oglasu može da bude problem i da mora da se posavetuje sa kolegama. Par sati kasnije me je nazvala i pitala me kad bi mi odgovaralo da zakažemo prvi krug intervjua. Dogovor je bio da u prostorije firme dođem u petak u 8. Svaka dalja komunikacija se odvijala sms-om. Dan nakon toga me je pitala da promenimo dogovor i da razgovor obavimo putem skype-a, naravno, ja sam na to pristao. Veče uoči intervjua mi je sms-om javila da moramo da odložimo dogovoreni sastanak koji je trebalo da se održi ujutru i da će mi se javiti u toku dana. U toku dana me je zvala da mi saopšti da je firma odlustala od mene kao kandidata jer ne ispunjavam uslove iz oglasa i da nema smisla da nastavljamo proces. Za mene je ovo krajnje neprofesionalno postupanje prema kandidatu koje ne priliči nijednoj kompaniji.

utisak sa intervjua postavljen: 20.05.2019.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Software Developer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Mlad tim, sjajna atmosfera. Svaki dan protekne u muzici, smehu, ali i radu. 3ap je mesto za one koji imaju i mnogo i malo iskustva. 3ap je mesto za one koji se ne plaše da svaki dan rade na sebi, da nauče nešto novo i da budu deo dinamičnih projekata.
Zamerke kompaniji
Radimo na visokom nivou transparentnosti. Radimo na novim beneficijama. Ne postoje projekti u Srbiji.
preporučujem
utisak postavljen: 18.09.2017.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

3AP – As Agile As Possible – je mlada švajcarska kompanija koja se od 2014. godine bavi razvojem tehnološko naprednih softverskih rešenja po agile metodologiji i koja okuplja talentovane i motivisane inženjere u Cirihu i Beogradu.

Mi u 3AP-u smo u potpunosti usmereni na to da našim klijentima pomognemo da razviju rešenja koja su jedinstvena na tržištu, no ipak želimo da istaknemo da 3AP nije klasična IT outsourcing kompanija ni u jednom smislu. Baš naprotiv. Ono što 3AP izdvaja u odnosu na druge kompanije u industriji jeste disruptivni način razmišljanja, tipovi projekata na kojima radimo, naš pristup i odnos prema klijentu i naravno, naš jedinstveni tim ljudi.

Projekti na kojima radimo su tehnološki napredni, izazovni, inovativni, drugačiji, novi. U procesu razvijanja novih softverskih rešenja, naši timovi iz Švajcarske i Srbije blisko sarađuju sa klijentima i svakodnevno su u komunikaciji sa njima, te ujedno klijenti za nas predstavljaju aktivnu komponentu na svakom projektu. Za nas su klijenti aktivni članovi tima.

Biramo da radimo sa klijentima koji veruju u naš pristup, koji dele istu strast kao i mi, koji imaju „out of the box“ način razmišljanja, koji žele da se transformišu na tržištu i u nama pronađu partnera sa kojim će zajedno, dugoročno pomerati granice. Najveći broj klijenata sa kojima sarađujemo dolazi iz finansijske industrije i industrije osiguranja, s tim da mi uživamo u tome i da radimo sa startupovima koji žele da daju neku novu vrednost tržištu.

Veoma smo ponosni na naš tim ljudi i mislimo da su naši zaposleni naša najveća vrednost. Mi potpuno verujemo u njih, podržavamo ih i ulažemo u njihov lični i profesionalni razvoj, obezbeđujemo im odlične radne uslove, rad na zanimljivim i izazovnim projektima, najnovijim i najmodernijim tehnologijama, mogućnost da usavrše ono u čemu su dobri, opuštenu i prijatnu atmosferu za rad i još mnogo toga. Ono što nas posebno čini srećnim je to što znamo da naše kolege rade ono što vole, što su zadovoljni i što vidimo sa kolikim entuzijazmom dolaze na posao. 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
3AP DOO
Adresa
Temerinska 102, Novi Sad
Datum osnivanja
23.02.2015
PIB
108871197
Matični broj
21084409
Poslovni naziv
3AP DOO Novi Sad
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Branko Milikić - Direktor
Aleksandar Milošević - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija