3Lateral d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije 3Lateral d.o.o.

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
5
beneficije

3
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

Technical Modeler

potvrđen LinkedIn profil

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na određeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
- Jako dobri uslovi
- Prijatna atmosfera
- Benefecije koje kompanija pruža (Slobodni dani, klizno radno vreme, bonusi)
- Bez ili sa jako malo overtime-a
- Dobre plate
-Mogućnost napredovanja
Zamerke kompaniji
-
preporučujem
utisak postavljen: 09.04.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

3Lateral razvija inovativne tehnologije koje omogućavaju digitalizaciju ljudskog izgleda i pokreta na visoko realističnom nivou. Pokrivamo ceo set rešenja od 3D i 4D infrastrukture za prikupljanje podataka o ljudskom izgledu, procesuiranje podataka i algoritme za kompresiju podataka za replikovanje facijalnih deformacija i reprezentaciju facijalnih podataka u visokoj rezoluciji, i artikulaciju kroz anatomski validne i biokinetičke modele ljudi u digitalnoj formi. Prepoznati smo kao pioniri i inovatori u gaming industriji i radili smo na velikom broju AAA gaming projekata, ali 3Lateral tehnologije će se uskoro koristiti u domenu veštačke inteligencije, mobilnoj i automobilskoj industriji, medicini i biometriji, dok se dalja primena očekuje u oblastima robotike, genetike i forenzike.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

C++ Programmer (Senior)

Novi Sad  • Rok: 16.10.2019

If you are not afraid of C++, and if you are not afraid to dig deep and wrestle with pointers, virtual calls and memory allocation, and if you are not afraid of making code super-fast... (pročitaj oglas)

Unreal Engine Programmer (Senior)

Novi Sad  • Rok: 16.10.2019

Strong C++ skills. UE4 experience (blueprints and C++). Knowledge of computer graphics in general. At least 5 years of programming experience... (pročitaj oglas)

DevOps (Medior / Senior)

Novi Sad  • Rok: 16.10.2019

Python programming language. Knowledge of Docker and Kubernetes technologies. Solid understanding of computer infrastructure and IT in general... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
3LATERAL DOO Novi Sad
Adresa
Novosadskog sajma 2, Novi Sad
Datum osnivanja
28.03.2012.
PIB
107496254
Matični broj
20814756
Poslovni naziv
3LATERAL DOO Novi Sad
Delatnost kompanije
5911 Proizvodnja kinemaografskih dela, audio-vizuelnih proizvoda i televizijskog programa
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Vladimir Mastilović - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
X
Video Insajder
Uspešno
Neuspešno urađena operacija