4WEB d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Mi smo pouzdan i profesionalan partner u oblasti marketinga, efikasnih i kreativnih rešenja za veb oglašavanje  i razvoj softvera. Mi smišljamo efikasna i dobro osmišljena rešenja koja pomažu vašoj marketinškoj orijentaciji i donose dobre rezultate. Sa našim rešenjima vaša prodaja će se povećati, vaša poslovna slika će se poboljšati, napravićete nove poslovne kontakte i poboljšaćete proces rada i smanjiti troškove.

Garantujemo besprekorno tehničko rešenje za vaš veb sajt, veb aplikaciju po vašoj meri, online shopping sajtove, B2C ili B2B sajtove. Sva naša tehnička rešenja su jednostavna i efikasna. Admin stranice su lake i brze za korišćenje. Mi ćemo vas naučiti kako da upravljate njima.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija