A.S.A. EKO d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Preduzeće .A.S.A. Eko d.o.o. iz osnovano je 2006. godine i funkcioniše u okviru grupacije .A.S.A. kompanija u vlasništvu španskog FCC holdinga. Kompanija .A.S.A. svoje usluge pruža u osam evropskih zemalja: Austrija, Češka Republika, Slovačka, Poljska, Mađarska, Rumunija, Bugarska i Srbija. 

Kompanija .A.S.A. Eko d.o.o. obavlja poslove sakupljanja i transporta komunalnog otpada i ima izgrađenu regionalnu deponiju po najvišim EU standardima.

.A.S.A. u Srbiji pruža širok spektar opštih rešenja za upravljanje otpadom za komunalni, komercijalni i sektor male privrede kao i za domaćinstva. 

Po pravilu, dugoročni poslovni odnosi firmi u .A.S.A. kompanijama zasnivaju se na međusobnom poverenju i saradnji, odanosti i pouzdanosti, transparentnosti i kvalitetu. Osećamo odgovornost prema našim klijentima i okolini - ekonomija i ekologija su stoga jedno i isto za .A.S.A..

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
A.S.A. EKO
Adresa
Mokroluška Nova 5, Beograd
Datum osnivanja
14.03.2006.
PIB
104328845
Matični broj
20147326
Poslovni naziv
A.S.A. EKO DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU BEOGRAD
Delatnost kompanije
3811 Skupljanje otpada koji nije opasan
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Bojan Marković - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija