O kompaniji
4
Iskustva
Plate
Poslovi
ABBYY logo

ABBYY

5

Iskustva

5 100%

Menadžment kompanije

5

Beneficije

5

Balans karijera-privatni život

5

Timska atmosfera

5

Zadovoljstvo projektima

4

Mogućnost napredovanja

4
Intervju
27.06.2023
Negativno iskustvo

Application Security Engineer

Bez ponude za posao

Intervju lak

Online intervju

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Kontaktiran preko LN od strane regruterke, gde smo dogovorili termin inicijalnog HR razgovora koji je klasičan (opis firme, pozicije, benefita, prolazak kroz CV, itd). Nakon toga smo zakazali i tehnički. Posle tehničkog mi se nisu javljali iako sam dobio jako pozitivan feedback od strane ispitivača.
Korisno? 1
Intervju
01.06.2023
Negativno iskustvo

Head AP

Bez ponude za posao

Online intervju

Kako je izgledao proces

Kontaktirala me je preko Linkedin regruterka, potom mi je poslan test koji sam uspešno uradila 100% tačnost, nakon testa zakazan intervju sa regruterkom/HR valjda po ulozi, onda sa dve menažerke koje su zamislile ovu poziciju da vodi 14 zemalja sa potpuno različitim regulativama ... nije mi to delovalo izvodljivo. Nakon silnog oduzetog vremena nisam dobila feedback mada mi uslovi deluju konfuzno i neizvodljivo, čini mi se da je pozicija fiktivna i da izmišljaju sebi kako da popune vreme i tako porastu u svom značaju. Ne preporučujem

Pitanja sa intervjua

  • Odloženi prihodi zadatak
Korisno? 2
Intervju
22.03.2023
Negativno iskustvo

AP Accountant

Bez ponude za posao

Intervju lak

Online intervju

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Selekcija je išla relativno brzo u smislu ubrzo nakon slanja CV-a kontaktirala me je HR putem LinkedIn-a da bih mogla biti dobar fit i da udjem u proces ukoliko želim. Prvi step je bio online test od nekih 10-ak pitanja, to sam prošla kako mi je kroz par dana javljeno. Nadalje su me pitali za željenu zaradu, nakon čega sam imala online HR interview u trajanju od 0.5h, što je prošlo prijatno, sam interview je više formalnost, upoznavanje delatnosti firme i razgovor na engleskom. Sledeći i poslednji je bio Manager Interview sa dve menadžerke u trajanju od 1h. Interview nije bio težak, jedna menadžerka mi je ponovo predstavila kompaniju kao i operativni deo posla, dok me je druga više pitala sama pitanja vezano za posao u smislu iskustva, kako bih se ponela u nekim situacijama i sl. Na kraju sam ja mogla da postavim pitanja, iznesem svoje zahteve itd. Rekli su da će se javiti u roku od nedelju, dve dana. Nakon što je prošlo 16 dana, poslala sam follow up mejl HR regruterki koja mi je uz dugačko objašnjenje (sve putem LinkedIn-a) objasnila da sam super i da ćemo se sigurno opet čuti, ali u ovom momentu je dobila povratnu informaciju menadžerke da ne mogu da mi ponude dalju saradnju. Nemam ništa protiv, sve OK, imala sam utisak na samom interview da se drugoj menadžerki nisam dopala, ali ipak, trebalo je da bar jave kako su i rekli da hoće - oni su jedini koji mi nisu dali nikakvu povratnu informaciju dok je nisam tražila, a baš mi se dopala priča na početku. Ono što mogu da primetim jeste da su i oglas za moju i za ostale Accounting pozicije obnovili, iako je bilo podosta prijavljenih, što mi se ne dopada jer deluje da samo ispituju tržište bez stvarne namere da nekog i zaposle što nije u redu prema ljudima koji traže posao i koji odvajaju svoje vreme za testove i ostale krugove selekcije.

Pitanja sa intervjua

  • Kako biste se snašli sa podredjenima (u pitanju je bila pozicija rukovodjenja timom od 5 zaposlenih), šta od računovodstvenih poslova radite i sl.
Korisno? 4
Iskustvo
30.01.2023
5 Preporučuje

Lead Corporate Reporting Specialist

Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Dopada mi se sto je atmosfera prijateljska, trud u timu da mi objasne i sto bolje ukljuce u zadatke. Mislim da su lepo raspolozeni sto je olaksavajuca okolnost, cene trud i zalaganje i mislim da im nije tesko setiti se svojih pocetaka sa kompanijom, sistemom, jer imaju dosta razumevanja. Cini mi se da sve bolje poznajem kompaniju i da se bolje snalazim, sto na licnom nivou dosta znaci i pruza samopouzdanje i entuzijazam za dalje. Sve u svemu, zadovoljna sam.

Zamerke

Mozda bi bilo lepo imati kancelariju gde bi novi zaposleni bili vise ''izlozeni'' poslu i tokovima u kompaniji kako bi se sto bolje adaptirali. Naravno ne svakodnevno dolazenje, ali kada su znacajni mesecni procesi, mislim da bi bilo jednostavnije.

Korisno? 6