O kompaniji
2
Iskustva
Plate
Poslovi
ABC Srbija logo

ABC Srbija

Oceni kompaniju

O nama

Audit Bureaux of Circulations Srbija je jedinstvena organizacija u Srbiji, sa misijom utvrđivanja realnih oglasnih potencijala štampanih i online medija. Takođe, sprovodimo i dodatne aktivnosti i realizujemo projekte sa ciljem razvoja marketinškog tržišta u Srbiji. ABC je tripartitna organizacija, sačinjena od izdavača, oglašivača i agencija za zakup medijskog prostora, i predstavlja pečat poverenja, koje stvara i održava između njenih članova.

Deo je globalne federacije IFABC (International Federation of Audit Bureaux of Circulations), koja okuplja četrdesetak ABC organizacija širom sveta (od kojih neke sprovode misiju i van matičnih zemalja). Sve aktivnosti u Srbiji su usklađene sa međunarodno prihvaćenim standardima i procedurama, koje propisuje Federacija. Više podataka o IFABC je moguće pronaći putem sajta na adresi www.ifabc.org.

Osnovna delatnost ABC Srbija je nezavisni odit (verifikacija, revizija) tiraža štampanih medija i posećenosti internet sajtova iz Srbije, u skladu sa standardima i smernicama International Federation of Audit Bureaux of Circulations.

ABC Srbija je zadužena i da među izdavačima, oglašivačima, agencijama i drugim pripadnicima marketinške industrije u Srbiji i regionu afirmiše sve koristi koje proističu iz nezavisnog i verodostojnog utvrđivanja stvarnog tiraža štampanih medija i elektronskih izdanja, kao i da promoviše i afirmiše svoje članove i njihove rezultate.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt