AIK banka a.d.Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Osnovana 1976. godine, AIK banka a.d. Niš gotovo dve decenije radila je kao interna banka Agroindustrijskog kombinata Niš. Nakon što je 1993. godine izašla na otvoreno tržište, počela je da obavlja univerzalne bankarske poslove i širi poslovanje. Zahvaljujući likvidnosti, solventnosti i rentabilnosti, kao i kapacitetu sopstvenog kapitala, Banka je brzo dospela na visoku poziciju gde se učvrstila kao jedan od lidera srpskog bankarskog sektora.

Prateći tokove savremenog bankarstva, AIK banka je svoju tradicionalno privredno orijentisanu strategiju prilagođavala potrebama tržišta. Obim usluga širio se iz godine u godinu a poslovni fokus pomerao ka proizvodima namenjenim stanovništvu i poljoprivredi, kao i sektoru malih i srednjih preduzeća. Danas, sa više od 620 miliona evra devizne štednje stanovništva, Banka je prepoznata kao pouzdan partner velikom broju građana i srpskih privrednika. Pored toga što zauzima jednu od vodećih pozicija po broju klijenata, AIK Banka je lider i po adekvatnosti kapitala bankarskog sistema Srbije.

Banka posluje u četiri regionalna centra - Beograd, Niš, Novi Sad i Kragujevac. Mrežu od 58 organizacionih jedinica čini 20 filijala, 35 ekspozitura i 3 šaltera. U Banci je zaposleno 540 odgovornih, vrednih i posvećenih profesionalaca, koji svakodnevno ispoljavaju volju, optimizam i rešenost da na najbolji način odgovore zahtevima klijenata.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
AIK BANKA
Adresa
Nikole Pašića 42
Datum osnivanja
20.04.1995.
PIB
100618836
Matični broj
06876366
Poslovni naziv
AGROINDUSTRIJSKO KOMERCIJALNA BANKA AIK BANKA AKCIONARSKO DRUŠTVO, NIŠ
Delatnost kompanije
6419 Ostalo monetarno posredovanje
Pravna forma
Akcionarsko društvo
Zakonski zastupnici
Vladimir Čupić - Predsednik izvršnog odbora
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija