AIR Serbia a.d.

AIR Serbia a.d.

0

Kontakt

PIB 100001765
MB 07044275
Zaposlenih 501-1000
Predstavništvo Bulevar Kralja Aleksandra 17, 11000 Beograd
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Air Serbia je nacionalni vazduhoplovni prevozilac Republike Srbije. Naše osnovne delatnosti su prevoz putnika i robe na redovnim i čarter letovima, obuka posada i vazduhoplovnog osoblja i druge poslovne aktivnosti. Obavljamo saobraćaj prema više od 30 evro-mediteranskih i bliskoistočnih destinacija, direktno sa našeg matičnog matičnog međunarodnog aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu.

Osim toga, nudimo prevoz do prekookeanskih i međunarodnih destinacija u Aziji, Australiji i Americi, posredstvom naših code share partnera i našeg partnera sa akcijskim kapitalom, kompanije Etihad Airways, nacionalnog avioprevozioca Ujedinjenih Arapskih Emirata.Kao integralni deo infrastrukture nacionalnog vazduhoplovstva, Air Serbia igra ključnu ulogu u razvoju saobraćaja i turizma u Srbiji, a samim tim i u celokupnoj privredi države. Air Serbia je članica Međunarodnog udruženja za vazdušni saobraćaj (IATA). Takođe je jedna od prvih vazduhoplovnih kompanija koja je dobila IATA sertifikat o bezbednosti 2005. godine. 

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije AIR Serbia a.d.

Ocena (0 utisaka)

0

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Intervju · 29.08.2021.

QA Tester

Negativno iskustvo
Kako je izgledao proces

Zvali su me 2,3 nedelje nakon konkurisanja. Razgovor se vrši sa HR menadžerom i QA Lead-om u njihovoj poslovnoj zgradi. Standardna pitanja o radnom iskustvu, radu u timu, kako bi reagovao na određene situacije. Testira se njihov sistem na mobilnoj aplikaciji, sajtu i u web pretraživačima. Radno vreme je 8h. Dolazak je fleksibilan i od tada počinje rad od 8h. Pauza je pola sata. Ne dozvoljavaju rad od kuće. Nisu mi javili da li sam prošao u dalji krug iako je konkurs završen

Potvrđen korisnik
  • Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke

Bez ponude za posao

Ceo proces je trajao 1 nedelju

0

Ove informaciju su mi korisne

Oglasi za posao (0)

Podaci

Naziv Air SERBIA
Poslovni naziv Akcionarsko društvo za vazdušni saobraćaj Air SERBIA Beograd
Delatnost kompanije 5110 Vazdušni prevoz putnika
Pravna forma Akcionarsko društvo
Adresa Jurija Gagarina 12
Datum osnivanja 29.02.1992.
PIB 100001765
MB 07044275
Zakonski zastupnici
Dane Kondić - Generalni direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

525

IT Help Desk / Support 2 plate

MIN
500
PROSEK
525
MEDIJANA
525
MAX
550