ALAS d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija ALAS osnovana je 1989. godine u Zrenjaninu. Fokusiramo se na dve važne vrednosti: kvalitet i upotrebljivost. Korisnički interfejs je ključna komponenta koja omogućava da se vašim korisnicima dopadne vaša aplikacija, tako da mi posebno vodimo računa da primenimo sve najbolje prakse i pružimo vam korisne predloge o tome kako da unapredite svoj korisnički interfejs.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Automated QA Engineer

Novi Sad  • Rok: 26.02.2020

We are opening our doors to talents who are enthusiastic about software quality, and are looking to build their knowledge and experience in diverse areas... (pročitaj oglas)

QA Engineer

Novi Sad  • Rok: 30.01.2020

We are opening our doors to talents who are enthusiastic about software quality, and are looking to build their knowledge and experience in diverse areas... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ALAS
Adresa
Dimitrija Tucovića 64
Datum osnivanja
02.02.1993.
PIB
100655175
Matični broj
08476624
Poslovni naziv
ALAS DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU INFORMATIČKI INŽENJERING ZRENJANIN
Delatnost kompanije
7219 Istraživanje i razvoj u ostalim prirodnim i tehničko-tehnološkim naukama
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Vilmoš Šomođi - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija