AMS osiguranje a.d.o.

AMS osiguranje a.d.o.

3

Kontakt

Adresa Ruzveltova 16, 11000 Beograd, Srbija
PIB 100000563
MB 17176471
Zaposlenih 201-500
Predstavništvo Ruzveltova 16, 11000 Beograd, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Kompanija  AMS Osiguranje, čiji je najveći pojedinačni akcionar Auto moto savez Srbije, već 15 godina uspešno posluje na tržištu osiguranja u Srbiji. Ovo domaće Društvo za osiguranje svoje ime i status izgradilo je na pouzdanim proizvodima prilagođenim potrebama vozača. Rasprostranjena  prodajna mreža, ažurnost prilikom isplate štete, stručan kadar i profesionalan odnos prema klijentima, samo su neke od karakteristika AMS Osiguranja.

AMS Osiguranje potencijalnim klijentima nudi mogućnost zaključivanja polisa na preko 250 prodajnih mesta, uključujući i granične prelaze, iz oblasti: osiguranja od autoodgovornosti, autokasko osiguranja, putnog zdravstvenog osiguranja, osiguranja od posledica nesrećnog slučaja-nezgode. AMS Osiguranje u okviru  prodajne mreže  AMSS, vlasnicima vozila nudi kompletnu uslugu na jednom mestu: osiguranje, tehnički pregled, dokumenta za put u inostranstvo, pomoć na putu, itd.

U kadrovskoj strukturi  AMS Osiguranja nalaze se vrhunski stručnjaci iz oblasti finansija, mehanike i aktuarstva, koji su dali maksimalan doprinos u kreiranju proizvoda namenjenih zadovoljenju svih potreba vozača i putnika. Zaposleni u AMS Osiguranju funkcionišu kao tim, koji ciljeve kompanije prepoznaju kao sopstvene, pa ih podstičemo na otvorenu komunikaciju.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije AMS osiguranje a.d.o.

Opšti utisak i preporuka

3
100%

Beneficije

2

Balans karijere i privatnog života

5

Mogućnost napredovanja

2

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Intervju · 24.06.2021.

PHP Programer

Pozitivno iskustvo

Prihvatio/la ponudu

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Kratak test inteligencije, testovi poznavanje PHP programskog jezika i SQL-a, intervju sa potencijalno neposrednim rukovodiocem

Pitanja sa intervjua
  • Objasniti razliku između klase i interfejsa
  • Suština objektno orijentisanog programiranja
  • Napisati SQL upit za spajanje podataka iz dva povezane tabele
0
Iskustvo · 24.06.2021

PHP Programer

Opšti utisak

3
Preporučuje
Potvrđen Linkedin identitet
Prethodno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine
Pozitivno

Balans karijere i privatnog života je glavni benefit Redovno radno vreme 8-16h ili 9-17h Manji benefiti u vidu povremenih novčanih stimulacija Team building jednom do dva puta godišnje Stabilano stalno zaposlenje na duži period

Zamerke

Menadžment nije svestan značaja IT sektora za kompaniju Ograničene mogućnosti za napredovanje Plate ispod prosečnih u kominovanoj sferi IT/Osiguranje Benefiti (sem plate) nedostaju (primer: fitpass, plaćeni prekovremeni sati, kursevi za unapređenje znanja,...)

1
Arhiva | Intervju · 13.04.2016.

PHP Programer

Bez ponude za posao

Intervju težak

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Poziv od 'HR'-a sam dobio u 22:30. Kad sam došao na sastanak čekao sam 1h30min ispred firme, jer je trajao intervju kandidata. Gledajući da je bila ponuda za juniora, tražili su poprilično napredne stvari, a koliko sam shvatio primanja ne bi zadovoljila ni juniora, a kamoli nekoga ko zna te naprednije stvari (dizajn_paterni/oop, store_procedure i sl.)

16

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv AMS OSIGURANJE
Poslovni naziv AKCIONARSKO DRUŠTVO ZA OSIGURANJE AMS OSIGURANJE A.D.O., BEOGRAD (ZVEZDARA)
Delatnost kompanije 6512 Neživotno osiguranje
Pravna forma Akcionarsko društvo
Adresa Ruzveltova 16
Datum osnivanja 19.01.1998.
PIB 100000563
MB 17176471
Zakonski zastupnici
Vučeta Mandić - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

420

Software Developer 1 plata

MIN
420
PROSEK
420
MEDIJANA
420
MAX
420