AMS osiguranje a.d.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije AMS osiguranje a.d.o.

PHP Programer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju težak
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Poziv od 'HR'-a sam dobio u 22:30. Kad sam došao na sastanak čekao sam 1h30min ispred firme, jer je trajao intervju kandidata. Gledajući da je bila ponuda za juniora, tražili su poprilično napredne stvari, a koliko sam shvatio primanja ne bi zadovoljila ni juniora, a kamoli nekoga ko zna te naprednije stvari (dizajn_paterni/oop, store_procedure i sl.)

utisak sa intervjua postavljen: 13.04.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija  AMS Osiguranje, čiji je najveći pojedinačni akcionar Auto moto savez Srbije, već 15 godina uspešno posluje na tržištu osiguranja u Srbiji. Ovo domaće Društvo za osiguranje svoje ime i status izgradilo je na pouzdanim proizvodima prilagođenim potrebama vozača. Rasprostranjena  prodajna mreža, ažurnost prilikom isplate štete, stručan kadar i profesionalan odnos prema klijentima, samo su neke od karakteristika AMS Osiguranja.

AMS Osiguranje potencijalnim klijentima nudi mogućnost zaključivanja polisa na preko 250 prodajnih mesta, uključujući i granične prelaze, iz oblasti: osiguranja od autoodgovornosti, autokasko osiguranja, putnog zdravstvenog osiguranja, osiguranja od posledica nesrećnog slučaja-nezgode. AMS Osiguranje u okviru  prodajne mreže  AMSS, vlasnicima vozila nudi kompletnu uslugu na jednom mestu: osiguranje, tehnički pregled, dokumenta za put u inostranstvo, pomoć na putu, itd.

U kadrovskoj strukturi  AMS Osiguranja nalaze se vrhunski stručnjaci iz oblasti finansija, mehanike i aktuarstva, koji su dali maksimalan doprinos u kreiranju proizvoda namenjenih zadovoljenju svih potreba vozača i putnika. Zaposleni u AMS Osiguranju funkcionišu kao tim, koji ciljeve kompanije prepoznaju kao sopstvene, pa ih podstičemo na otvorenu komunikaciju.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Web (PHP) programer

Beograd  • Rok: 12.09.2019

Kreiranje kvalitetnog (i urednog) programskog koda i projektne dokumentacije, poštovanjem dogovorenih konvencija i usvojenih politika... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
AMS OSIGURANJE
Adresa
Ruzveltova 16
Datum osnivanja
19.01.1998.
PIB
100000563
Matični broj
17176471
Poslovni naziv
AKCIONARSKO DRUŠTVO ZA OSIGURANJE AMS OSIGURANJE A.D.O., BEOGRAD (ZVEZDARA)
Delatnost kompanije
6512 Neživotno osiguranje
Pravna forma
Akcionarsko društvo
Zakonski zastupnici
Vučeta Mandić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija